NAJ MEĐU MANEKENKAMA

KAKO SE VICTORIJINE ANĐELICE PRIPREMAJU ZA NAJSEKSI REVIJU SVIJETA Evo kako im izgledaju dani uoči spektakla, par 'tajni' otkrio je i estetski kirurg

 
Kelly Gale, Georgia Fowler i Shanina Shaik
 Lintao Zhang, Anthony Ghnassia / Getty Images

Ljubitelji mode konačno su dočekali jednu od najatraktivnijih modnih revija na svijetu, onu Victoria’s Secret u New Yorku. Manekenke Shanina Shaik, Georgia Fowler i Kelly Gale otkrile kakve sve pripreme imaju u zadnji tren i čega se sve pridržavaju.

Od četiri sata vježbanja dnevno preko kozmetičkih tretmana i limfnih drenaža evo kako izgledaju dani najljepših žena svijeta pred najprestižniju reviju.

Shanina (27) i Kelly (23) otišle su na limfnu drenažu samo nekoliko dana prije revije, piše Daily Mail. Osim toga priuštile su si i vrhunski kozmetički tretman u luksuznom salonu u New Yorku.

Uoči posljednjih priprema Shanina je na Instagramu objavila mali pogled u njihov svijet zadnjih dana:

- Sve ove prekrasne manekenke jurcaju po gradu kako bi obavile tjelovježbe, spa tretmane, sredile nokte i kosu. Cure, možet biti ponosne na sebe! To nije lako!

Nedavno je za magazin Grazia rekla da vježba tri puta dnevno kad se približava neka važna revija kao što je ova Victoria's Secret.

- Danas sam već odradila dva perioda od po sat vremena intenzivne vježbe, a navečer mi dolazi trener kojeg mi je preporučila kolegica s piste Nadine Leopold - kaže i dodaje:

- Obožavam infracrvene saune koje mi obnove mišiće i riješe mi zadržavanje vode.

View this post on Instagram

Everyday #trainlikeanangel

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Rekla je da jede svašta, puno proteina i povrća. Dan započinje vodom i limunom, a za doručak obično jede kuhana jaja s povrćem, putar od badema ili avokado. Potom si napravi zeleni sok, a za ručak obično bira ribu s povrćem. Večera joj se uglavnom svodi na povrće.

Georgia Fowler, koja po treći put sudjeluje u reviji Victoria's Secret, također intenzivira vježbanje pred samu reviju.

U kratkoj snimci koju je podijelila na Instagramu, vidi se da trenira, skače preko užeta, trči kratke dionice i radi zgibove. Premda je jednom prilikom otkrila da joj je boks najdraži oblik vježbe, voli raditi s loptom i dizati utege. Inače je poznata po strogom režimu prehrane i vježbanja - vježba sedam dana u tjednu i redovno odlazi u infracrvene saune.

Što se prehrane tiče, Georgia više izbjegava masnoće od Shanine pa uglavnom jede zeleno povrće, nešto mliječnih proizvoda i neprerađenu hranu. Tjedan dana prije revije ne pije alkohol i ne jede šećer, čak ni voće koje sadrži prirodne šećere, kako bi izbjegla napuhavanje.

Kelly Gale također prije revije intenzivnije vježba, no s režimom započinje još ranije. Prošli je mjesec otkrila da nekad vježba i četiri sata u komadu, a prošle je godine medijima ispričala kako uoči revija odlazi u teretanu sedam dana u tjednu po dva i pol sata. Hvalila se i da hoda po 30 km dnevno te da uživa u boksu, trčanju i pilatesu.

- Svaki dan prije revije Victoria's Secreta odradila sam četiri do pet sati hodanja, jedan do dva sata intenzivnog vježbanja, 90 minuta masaže, a ponekad i po sat vremena u sauni - rekla je za Vogue prošle godine.

Estetski kirurg iz Los Angelesa ispričao je za Herald Sun da mnogi modeli dolaze na Botox i filere uoči revija. Navodni estetski zahvati nisu potvrđeni, on nikoga nije imenovao i nije htio da mu se otkrije identitet.

- Ovi tretmani, ako se pravilno izvode, neće napraviti značajne promjene na licu, ali će dati neku svježinu i mladost. To je otprilike poput nanošenja sjajila na usne - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:22