IZBOR ZA MISS SVIJETA

KATARINA NIJE USPJELA UĆI U 40 NAJLJEPŠIH Nacionalna haljina hrvatske misice oduševila publiku: 'Nije mi žao ni zbog čega. Ovo mi je veliko iskustvo'

 
 Boris Mataković/privatni album

Miss Hrvatske, Katarina Mamić, proteklih tjedana je boravila u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss Svijeta. Katarina je dala sve od sebe da Lijepu Našu predstavi u najboljem mogućem svjetlu, no kada je ljepota u pitanju, nijanse presuđuju.

Katarina nije uspjela ući u 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere Ero s onoga svijeta.

Boris Mataković/privatni album

''Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao ni zbog čega. Ovo mi je veliko životno iskustvo'', kazala je Katarina Mamić.

Boris Mataković/privatni album

''Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijela delegacija iz Hrvatske bila je ponosna i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući'', rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

Miss svijeta postala je Jamajčanka Toni-Ann Singh.

Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. veljača 2024 00:19