JABUKA NE PADA DALEKO...

KĆI BIVŠE KRALJICE SVIJETA I NOGOMETNOG TRENERA OSVOJILA PRESTIŽNU TITULU Lijepa Ema krenula maminim stopama, izabrana je za Kraljicu Hrvatske

 
 Screenshot / Instagram

Prestižna titula Kraljice Hrvatske ove je godine pripala lijepoj Emi Gračan. Izbor se održao u srijedu navečer u Rovinju, a ovo je još jedna pobjeda 18-godišnjakinje koja je u lipnju na otoku Rabu izabrana za Kraljicu Jadrana 2018.

Da stvar bude zanimljivija, prelijepa Ema je kćerka Danijele Gračan, nekadašnje Kraljice svijeta, i uspješnog trenera Nenada Gračana. Novopečena Kraljica za lentu se izborila između 12 finalistica iz cijele zemlje, piše Slobodna Dalmacija.

Promo
Finalistice izbora Kraljice Hrvatske 2018.

Srednja je kći poznatog hrvatskog para i već omiljena manekenka poznatih domaćih dizajnera. Emin uspjeh zasigurno je jako obradovao roditelje, a svjedoči tome i svojedobna Danijelina izjava kako je jako ponosna i sretna zbog njenih uspjeha. I da se već navikla na to da Ema nosi revije.

Na ovom 25. izboru natjecalo se 12 finalistica iz cijele Hrvatske. Za drugu princezu izabrana je Klara Crismanich, a prva princeza je Sonja Lončar, piše HRT. Izabrane su i kraljica fotogeničnosti Dea Brajković, kraljica osobnosti Anita Tepeš, kraljica elegancije Tena Tomljanović i kraljica medija Monika Vojvodić.

View this post on Instagram

#18birthday

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

View this post on Instagram

Not your baby✨

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:53