Zabava za djecu

KLINCI I KLINCEZE Naučite svoje najmlađe najnovije pjevne hitove i koreografije uz online tečaj Plesnog zbora 'Zagrepčanke i dečki'

 
 Marko Todorov / Hanza Media

Dječja glazba, kultura i umjetnost moraju živjeti i u ovim teškim danima kroz koje prolazi cijeli svijet. Upravo zato Plesni zbor Zagrepčanke i dečki za svoju djecu, ali i svu djecu u Hrvatskoj i šire, organizira svakodnevne OnLine probe na YouTube-u.

Tako djeca doma svaki tjedan mogu naučiti novu pjesmu, plesnu koreografiju, nauči pjevati uz gitaru jer sa Zagrepčankama i dečkima sve je lako!

PROMO

Najnovija pjesma Zagrepčanki i dečkiju je Ostani doma, pjesma zaraznog refrena za koju ovih dana izlazi i službeni spot najstarije ekipe zbora- TEENS! Naši članovi TEENS grupe, sjajni su pjevači i izvođači koji s međunarodnih festivala imaju brojne nagrade.

Još jedna nova pjesma, nastala u karanteni, pjesma je HVALA VAM, koja zahvaljuje svima onima koji svakodnevno brinu o nama, a čine to po cijenu svog zdravlja i vlastitog života! Za sve doktore, medicinske sestre, vatrogasce, policiju, medije, za one koji rade u dućanima, za sve one koji moraju na posao dok ostali ostaju doma.

Unesite sreću u svoje domove sa Zagrepčankama i dečkima i #ostanidoma.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:52