SEX ISLAND

KONAČNO OTKRIVENA LOKACIJA OTOKA GRIJEHA Na njemu će 50 gostiju četiri dana tulumariti s prostitutkama i neometano se drogirati, a vlasti žmire

 
 Sex Island Youtube

Otkrivena je lokacija otoka na kojem će se održati zabava puna seksa i droge. Radi se o resortu na privatnom otoku na obali Trinidada i Tobaga, rekao je za The Post predstavnik tvrtke koja organizira tu zabavu.

Tulum koji traje četiri dana i tri noći trebao je koštati šest tisuća dolara po osobi, no cijena je tijekom popusta na crni petak pala na 4.500 dolara, a ta je snižena cijena i dalje na snazi.

Za taj će novac svatko od 50 gostiju imati na raspolaganju po dvije prostitutke, a moći će konzumirati i neograničenu količinu hrane i pića. Većina žena koje će biti na raspolaganju gostima su iz Kolumbije, Brazila, Puerto Rica i drugih južnoameričkih zemalja, no biti će i nekoliko djevojaka iz SAD-a i Kanade.

Osim prostitutki, gosti će na tom tulumu imati i pristup drogama, a najviše se traži kokain, piše NY Post.

Točna lokacija resorta i privatnog otoka i dalje je tajna, no organizatori 'Sex island holiday-a' potvrdili su da imaju dozvolu za održavanje tog događaja od vlasti u Trinidadu i Tobagu.

No tamošnje Ministarstvo turizma novinarima je reklo da nikad nisu čuli za takav događaj, a dodaju i da su prostitucija i droge ilegalni na njihovom otoku.

Sex island organiziraju petorica prijatelja koji vole tulumariti i koji redovito pohađaju seks zabave diljem svijeta. Radi se o muškarcima u 30-im i 40-im godinama koji sebe na neki način smatraju Robin Hoodom jer omogućavaju svima ulazak u svijet pun rock zvijezda, prostitutki i droga. Jedan od petorice organizatora je vlasnik bordela u Kolumbiji, a toliko je strastven u svom poslu da je odlučio pretvoriti ga u ovakvo 'mini carstvo'.

Ovaj će se tulum na otoku održati od 14. do 17. prosinca, a to je već drugi sličan pokušaj ovih organizatora. Oni su prošle godine planirali sličan događaj u Kolumbiji, no tamošnje vlasti to nisu dopustile. Nakon toga su se odlučili za Trinidad i Tobago.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. kolovoz 2022 21:17