NEOBIČNA, ALI USPJEŠNA RUTINA

KREATIVNA MAJKA RIJEŠILA PROBLEM NOĆNOG BUĐENJA SVOJE KĆERI Kada je otkrila zašto joj se kći budi, domišljato se rješenje nametnulo samo po sebi

 Profimedia, Cultura RM

Nebrojeno mnogo roditelja svoje je noći provelo tražeći dudu koja je njihovom djetetu ispala iz kreveta. Jedan od tih roditelja, Laura Gerson s otoka Canveyja u Velikoj Britaniji, naočigled je riješila taj problem uz pomoć malo kreativnog razmišljanja.

U objavi koju je podijelila s Facebook grupom internetske stranice The Motherload, Gerson je napisala da je u krevet svoje 11-mjesečne kćeri Amelije stavila 10 dodatnih duda. Tako kada Ameliji duda neminovno padne na pod, djevojčica vrlo brzo može pronaći novu.

- Neobična rutina prije spavanja koja je uspjela... Otkad je moja malena napunila tri mjeseca, išla je spavati s otprilike 10 duda. Otkrila sam da je po noći plakala samo zato što je htjela novu dudu. Shvatila sam da će metodom pokušaja i pogrešaka pronaći novu dudu ako joj je na dohvat ruke. Ako joj slučajno i ova koju je pronašla ispadne, tu je druga. Nisam morala ići u njezinu sobu po noći evo već osam mjeseci... POBJEDA!, napisala je Gerson.

Majke koje su također članice zajednice okupljene oko stranice The Motherload su nahvalile Gersonino rješenje te su rekle da će i same pokušati implementirati ovu metodu smirivanja djeteta.

- Ovo je genijalno! Zašto, o, zašto se nisam ovoga sjetila dok je moja kći bila mala, reagirala je Danielle.

- I ja ovo radim. Stavim po tri sa svake strane kreveta, jednu joj odmah dam i jednu spojim na pokrivač, dodala je Kelly.

- Pokušat ću ovo!, nadovezala se Katie.

- Mi smo ovo napravili! Mogu se kupiti one koje svijetle u mraku - imamo ih cijelo čudo!, rekla je Salina.

- Ovo ću pokušati večeras! Treniranje spavanja počinje... poželite mi sreću!, zaključila je Rosie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:34