GODINA U ŽIVOTU MISS

KREĆE POTRAGA ZA NOVOM NOSITELJICOM TITULE I KRUNE Poziv na casting za Miss Universe Hrvatske 2018.

 
Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty i Jammie Foxx

U jednom od mnogih intervjua koje je aktualna Miss Universe Hrvatske, Shanaelle Petty, dala domaćim i stranim novinama ili portalima, Shanaelle je na najbolji mogući način opisala svoj put do krune riječima:

„Nisam očekivala pobjedu jer novim stvarima i iskustvima uvijek pristupam bez ikakvih očekivanja. Na taj način više cijenite i uživate život. Na izbor sam išla bez ikakvih očekivanja i razmišljanja o tome kako ću proći na njemu, jer sada kad gledam unatrag, svaka djevojka je mogla osvojiti krunu.“

Upravo tim riječima Direkcija Miss Universe Hrvatske traži njenu nasljednicu, kojoj će Shanaelle 21. travnja predati krunu i titulu Miss Universe Hrvatske 2018. i poziva djevojke da dođu na posljednji casting za Miss Universe Hrvatske 2018. koji će se održati ove subote, 27. 1. u hotelu Esplanade Zagreb od 11 do 12 sati.

Shanaelle Petty i američka dizajnerica Sherri Hill

Shanaelle s Jacquesom Houdekom

Godina mandata već je gotovo iza Shanaelle koja je treća naša predstavnica kojoj je uspjelo plasirati se u Top 16 na svjetskom izboru Miss Universe održanom lani u Las Vegasu krajem studenog.

Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty i premijer Andrej Plenković

Godina ispunjena putovanjima na kojima je imala priliku upoznati mnoge osobe iz javnog života, poput američke dizajnerice Sherri Hill, koja je osobno odabrala haljinu za svjetski izbor i na čijoj newyorškoj reviji je upoznala i američkog glumca Jamie Foxxa, predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, premijera Andreja Plenkovića, gradonačelnike Zagreba i Dubrovnika, Milana Bandića i Matu Frankovića, talijanskog dizajnera Gimmija Baldininija, a kao pravoj Slavonki, jedan od najdražih susreta bio je upoznavanje s Miroslavom Škorom čije sve pjesme zna napamet.

Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty i Miroslav Škoro

Godinu mandata Shanaelle je posvetila i humanitarnom radu, tako je sudjelovala na skupovima Hrvatske udruge leukemija i limfoma u Slavonskom Brodu i Zadru te se upisala u registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži Zaklade Ane Rukavine.

Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

- U ovih 21 godinu imali smo priliku upoznati na stotine iznimnih djevojaka, a njih 21 svaka je na svoj način obilježila i obogatila i naše živote. Prolazili smo s njima polaganja matura, upise na fakultete, svaki položeni ispit bio je i nama veselje i ponos. Veselimo se novoj generaciji i djevojci koja će ove godine ponijeti titulu Miss Universe Hrvatske 2018., no prvi korak prema tom cilju je dolazak na casting ove subote, 27. 1. u hotel Esplanade! Pravo sudjelovanja imaju djevojke s hrvatskim državljanstvom, od 18 do 28 godina s datumom 1. 1. 2018., neudane i da nisu majke, rekla je direktorica Miss Universe Hrvatske, Marija Kraljević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:53