Kišni razdraganci

'LETEĆIM WIFI ČESTICAMA DOĆI ĆEMO DO VAŠIH SRCA I DOBRO VAS ZABAVITI!' Ivanka i Mrle predstavljaju jedinstveni program za djecu, ali i roditelje

 
Ivanka i Mrle
 Press

U još jednom izdanju #karantenasessions Live-a, ove subote u 18 sati moći ćete uživati u virtualnoj svirci glazbenih genijalaca Mrleta i Ivanke koji će vas povesti na scensko-glazbeno putovanje uz “Kišne razdragance”. Riječ je o njihovom jedinstvenom i inovativnom glazbenom programu za mališane u kojem će zasigurno uživati i odrasli.

- Jako smo sretni što ćemo moći doći do vaših srca u trenutku kad ne možemo fizički biti uz vas. Zato ćemo mentalno, letećim wifi česticama poslati Kišne razdragance u vaše domove. Izvesti ćemo hitove “Teška slova” “Kap”, “Piknik u dnevnom boravku” i još mnogo toga. Rasplesati ćemo vas sve svojim koreografijama! Obavezno se pojavite na Facebooku Jutarnjeg lista u 18 sati. Čekamo vas! - izjavili su za Jutarnji Ivanka i Mrle uoči virtualnog nastupa.

Deset novih, autorskih pjesama na kojima možete prepoznati “Alisu”, nastalu u istoimenoj predstavi u ZKM-u, “Njama Njam”, nastalu u istoimenoj dječjoj emisiji na HRT-u. Ostalih osam nastalo je ove zime iz pera Ivanke Mazurkijević i zajedničke glazbene igre s Damirom Martinovićem Mrletom.

Ivanka se kroz godine "Dizalice", "Čarobne ploče' te suradnjom na desecima dječjih predstava pout “Crtančice”, “Bemba i mina”, “Ježeve kućice”, “Krave Ružice”, “Kamenja”, “Knjige o džungli”, “Alise” i brojnih drugih, okružuje djecom i uživa u njihovom društvu stvarajući, glumeći, autorski, glazbeno i voditeljski.

Scensko-glazbena poslastica

Damir Martinović Mrle stvara glazbu za mnoge predstave među kojima su “Ježeva Kućica”, “Alisa”,“Knjiga o džungli” te emisije “Njama Njam”.

Njihov prethodni zajednički dječji projekt film je Tomislava Mršića “Tajanstveni prijatelj”, a kao ''odrasli'' imaju zajednički glazbeni projekt “Mr.Lee&IvaneSky” u sklopu kojeg su izdali nekoliko soundtrack verzija i kazališnih skladbi “Sonja i bik”, “Kauboji”, “Colours”, “Mačka na vrućem limenom krovu”, a ovog ljeta u sklopu festivala 'Sailor' izlazi i istoimeni album.

Uživajte u ovoj scensko-glazbenoj poslastici uz svoje mališane, podijelite video i budite dio globalne zajednice virtualnih posjetitelja ovih zanimljivih glazbenih događanja na netu!

Inicijativa za dobru energiju

Podsjetimo, Dallas records, koji medijski podupire Jutarnji.hr, u ovim teškim trenucima je odlučio pokrenuti inicijativu koja će vam u moru tragičnih vijesti, ponuditi val dobre energije i zabave. Bilo da ste u samoizolaciji ili svojevoljnoj karanteni, naši #karantenasessions izmamit će vam osmijehe na lica. Naime na Facebook stranici Dallas Records (official page) putem Facebook livea moći ćete pratiti svirke naših izvođača koji će vam se javiti iz intime svoje karantene. Tako ćete moći ćete uživati u izvedbama naših glazbenih zvijezda koji će svirati samo za vas. Neno Belan, Ivan Dečak, Psihomodopop, Luce, Luka Nižetić, Ivana Radovniković, Bojan Jambrošić – samo su neka od imena koja će svirati za sve vas koji se borite za živote drugih tako što ostajete doma, u sigurnosti svoje izolacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:35