IKEA-IN MILIJUNTI KUPAC

Ljubitelj hrenovke u pecivu nagrađen golemim hot dogom od četiri kilograma!

 IKEA promo / IKEA promo

IKEA Hrvatska nagradila je posjetitelja koji je kupio milijunti hot dog poklon bonom i tolikim hot dogom da ga nikako nije mogao sam pojesti.

Damir Bergovec (42) iz Zagreba kupio je milijunti hot dog u IKEA Bistrou i osvojio IKEA poklon bon vrijednosti 500 kn te divovski hot dog težine 4 kg.

Kada bi se milijun hot dogova prodanih u robnoj kući IKEA poslagali jedan do drugoga, tvorili bi liniju od 120 km dovoljnu da poveže robu kuću IKEA Zagreb i Jadransku obalu.

„Robnu kuću IKEA posjećujem barem jednom mjesečno i rijetko propustim priliku počastiti se hot dogom ili nekom od drugih poslastica iz IKEA ponude. Ovaj ogromni hot dog podijelit ću s ostalim posjetiteljima, a poklon bon došao je kao naručen jer upravo opremam dječju sobu“, rekao je Damir.

Šarolika ponuda jela i pristupačne cijene jamče posjetiteljima IKEA-e ugodnu pauzu od potrage za komadom namještaja. Od jela za djecu, preko organskih i vegetarijanskih opcija, do švedskih klasika i domaćih specijaliteta, jelovnici u IKEA Restoranu zadovoljit će mnoge ukuse, a brzi zalogaji, poput hot doga za tri kune u Bistrou utažit će glad onima koji su u žurbi i obrok žele pojesti s nogu.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:27