VELIKO FINALE

MIA ODLAZI NA SVJETSKI IZBOR MISS UNIVERSE 2019. Gradonačelnik Bandić je našoj ljepotici zaželio sretan put i puno uspjeha

 
 Grad Zagreb

Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske 2019. sutra rano ujutro putuje na svjetski izbor Miss Universe 2019 koji će se 8. prosinca održati u Atlanti uz izravan prijenos na FOX televiziji. Trosatni izravni prijenos i ove će godine voditi jedan od najomiljenijih američkih voditelja, Steve Harvey, peterostruki dobitnik nagrade Emmy.

Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić sa svojim suradnicima jučer je primio Miu u Gradskom poglavarstvu i zaželio joj sretan put i puno uspjeha na svjetskom izboru Miss Universe.

Pripreme za svjetski izbor Mia je započela gotovo odmah nakon hrvatskog izbora krajem travnja, prije svega usavršavanjem engleskog jezika u Berlitzu te redovitim vježbanjem, a kako se približavao i dan odlaska, Mia je uz obaveze na fakultetu polako obavljala i zadnje pripreme: još jednom posjetila je talijanskog dizajnera obuće, Gimmija Baldininija, gdje je za put odabrala cipele i čizme iz zimske kolekcije, dok je najuzbudljiviji dio priprema bilo biranje večernjih haljina.

Grad Zagreb

Mia će Samsonite kofere napuniti jedinstvenim haljinama Matije Vuice među kojima će biti i ona „glavna“ u kojoj će se predstaviti žiriju, nacionalna haljina te cocktail haljine za posebna događanja. Kako će izgledati ta „glavna“ haljina, saznati ćemo tek pred sam izbor, kada će ovogodišnje finalistice imati preliminarno ocjenjivanje i kada će žiri odlučivati o tome kojih 20 sretnica, od ukupno njih 90, ulazi u najuži krug i borbu za krunu.

Da bi predstavljanje na svjetskoj sceni bilo što dojmljivije, savjetima o frizuri dala joj je Lidija Štokić, suvlasnica salona Hairvetica, a budući da je Mia početkom jeseni operacijom korigirala dioptriju u Klinici Svjetlost, ovih dana imala je zadnji kontrolni pregled koji je potvrdio da joj je sada vid savršen. Najljepšim željama ispratio ju je prof. dr. Nikica Gabrić sa cijelim timom Klinike Svjetlost.

Grad Zagreb

Sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske te Mijin put na svjetski izbr možete pratiti na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/MissUniverseCroatia, Twitteru: @MissUniverseCro i Instagramu: @missuniversecroatiaorg.

MISS UNIVERSE najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 67 godina, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada predsjednik SAD-a, nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Aktualna Miss Universe® je 25-godišnja Catriona Gray iz Filipina. Catriona ima diplomu Berklee College of Music iz glazbene teorije i usko surađuje s organizacijom Young Focus Philippines koja omogućuje besplatno školovanje i stipendije za djecu iz Tondo Manila, jednog od najsiromašnijih dijelova filipinskog glavnoga grada. Nakon što joj je bliska prijateljica preminula od side, Catriona se vrlo aktivno posvetila promicanju edukacije i prevenciji zaraze HIV-om. Podupire i organizaciju Love Yourself Philippines, koja omogućuje besplatno testiranje, edukaciju i liječenje zaraženima HIV-om i oboljelima od side.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:46