POSVUDA IZBORI LJEPOTE

Misice u feredžama i s više od 90 kilograma

U proteklih sedam dana biralo se Miss svega - plaže, planeta Zemlje, arapskih zemalja... Na natjecanju u Kairu većina se ljepotica na pisti pojavila u feredžama

Prošli je tjedan obilovao izborima za Miss čije su natjecateljice svojim oblinama i šarmom uljepšale gotovo svaki djelić “tmurnog” planeta Zemlje. U Južnoafričkoj Republici, pedesetak kilometara udaljeno od grada Durbana, u srijedu se okupilo 40 polugolih ljepotica (u početku ih je bilo 112) odabranih za polufinale svjetskog izbora za Miss plaže (Miss World Beach Beauty 2009). Finale je najavljeno za 12. prosinca u Johannesburgu gdje putuje 20 odabranih.

Zemaljske čari

Dan prije u glavnom gradu španjolske pokrajine Andaluzije okupile su se natjecateljice za skorašnji izbor Miss Seville, a sve redom rasne Španjolke javnost su oduševile odjevene u tradicionalne seviljske nošnje. Pobjednica izbora, koji će se održati 5. prosinca, nastavlja dalje na izbor za Miss Španjolske.

U nedjelju je pak na Filipinima održan izbor za Miss planeta Zemlje (Miss Earth 2009) gdje je pobjedu ponijela 20-godišnja Brazilka Larissa Ramos, a djevojke koje su zajedno s njom ponijele neku od lenti dan kasnije, 23. studenoga, okupile su se na plaži i u seksi bikinijima pokazale svijetu svoje “zemaljske čari”.

Može i u burki

I dok su u ostatku svijeta ljepotice paradirale u minijaturnim bikinijima, na izboru za Miss arapskih zemalja u Kairu natjecateljice su se pokazale zakopčane do grla, uglavnom prekrivene feredžama. Najljepšom je proglašena Muwadda Nour iz Saudijske Arabije, ali zahvaljujući činjenici da djevojka ima 90 kilograma arapski mediji pobunili su se protiv te jednoglasne odluke žirija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:50