MISS UNIVERSE

FOTO: BRILJANTAN USPJEH PREKRASNE HRVATICE! Pogledajte ove fotografije i bit će vam jasno zašto se Shanaelle probila među 16 najboljih na svijetu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.11.2017. u 19:48

Shanaelle Petty, Miss Croatia 2017 competes on stage as a top 16 finalist in Yamamay swimwear during The MISS UNIVERSE® Competition airing on FOX at 7:00 PM ET live/PT tape-delayed on Sunday, November 26th from the AXIS at Planet Hollywood Resort & Casino in Las Vegas, NV. The contestants have spent the last few weeks touring, filming, rehearsing and preparing to compete for the Miss Universe crown in Las Vegas. HO/The Miss Universe Organization
Miss Universe Organization

 

Predstavnica Južne Afrike, Demi-Leigh Nel-Peters, u nedjelju je u Planet Hollywood resortu i Casinu u Las Vegasu proglašena novom Miss Universe. Briljantan uspjeh ostvarila je i naša Shanaelle Petty koja se probila u najlljepših 16 djevojaka, te kao treća u Europi!

Ove godine je proglašenje u Top 16 bilo podijeljeno u 3 kategorije po kontinentima: Amerike (Sjeverna i Južna te Karibi), Europa, Afrika i Azija i Pacifik. Iz svake regije su ušle po 4 finalistice, te 4 dodatne djevojke iz bilo koje od tih regija.

Na izboru su sudjelovale 92 djevojke iz cijeloga svijeta, uključujući po prvi puta Nepal, Kambodžu i Laos, te nakon 30-ak godina Irak. Glasovima žirija pridruženi su i glasovi fanova putem društvenih mreža, kojih je bilo 92.5 milijuna!

U svakom slučaju, ulazak Shanaelle u Top 16 ne samo da je veliki uspjeh za nju, već je to fenomenalna promocija za Hrvatsku!

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo