NAJGLUPLJA ŠALA IKADA

NAJOKRUTNIJI SHOW NA SVIJETU Djevojčici rekli da će ju upoznati s davno izgubljenom majkom, a na kraju joj doveli...

Kambodžanski TV show pod nazivom Penh Chet Ort (Htjeli mi to ili ne) službeno je najokrutniji show na svijetu! Ono što su napravili u specijalnoj emisiji na Majčin dan vjerojatno je najgora podvala u povijesti televizije.

Naime, na pozornici su pozvali 13-godišnju Amerikanku Autumn Allen koja trenutačno živi u Kambodži. Djevojčica je otpjevala svoje, a nakon toga voditeljica joj je obećala da će joj na pozornicu dovesti davno izgubljenu majku koju nije vidjela sedam godina, još od trenutka kada je napustila SAD sa svojim ocem.

Djevojčica se rasplakala i poručila svima.

- Ovo je ostvarenje svih mojih snova.

Voditelji su zatim pozvali njezinu 'mamu' da dođe na pozornicu. I onda je uslijedio šok. Jadna Autumn se nemalo razočarala kada je shvatila da je njezina mama zapravo lokalni komičar koji je za tu prigodu obukao haljinu. Bešćutni voditelji su se smijali, a djevojčica je pokušala sakriti razočarenje kiselim osmijehom.

- Zar si stvarno mislila da smo bili ozbiljni? - urlao je voditelj, a djevojčica je nervozno odgorvorila.

- Ne znam....

Dan poslije Autumn se preko Facebooka zahvalila svim prijateljima i spomenula da 'MyTV nije imala nikakvu namjeru je uvrijediti'. Nekoliko sati poslije i sama televizijska mreža se ispričala djevojčici i gledateljima.

Međutim, to nije zaustavilo navalu bijesa gledatelja koji su Facebook profil MyTV-a zatrpali uvredljivim porukama.

- Glupi ste za nepovjerovati. Stvarno nemate mozga - bila je jedna od poruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:19