POSEBNA PRIVRŽENOST

NAJSLAĐI VIDEO KOJI ĆETE DANAS VIDJETI Neodoljivo lane odbilo otići svojoj obitelji i napustiti čovjeka koji mu je spasio život

 YouTube

Kada je ovaj muškarac spasio lane od sigurne smrti u raljama predatora, nije mislio da će se među njima razviti posebna veza.

Neodoljivom video snimkom zabilježena je priča o spasitelju i malenom lanetu kojeg je majka napustila i ostavila ga nezaštićenog u okrutnom svijetu.

Obožavatelj jelena Darius Sasnauskas iz Litve uočio je lane kako se bori pratiti svoju obitelj pošto je šepao na jednu prednju nogu.

Naposlijetku, lane je bilo primorano odustati i srušilo se u travu. Majka i ostatak obitelji odšetali su ne okrećući se.

Na sreću, Darius je bio u blizini i odveo lane kući kako bi se oporavilo.

Napravio je udoban krevetić pun dekica i svojevrsni gips kako bi noga zacijelila.

Lane kojem je Darius odbio dati ime kako se ne bi s njime povezao u međuvremenu se sprijateljilo s ostalim kućnim ljubimcima, a posebnu vezu razvilo je s psom Mackom.

Par je postao nerazdvojan no Darius je zaključio da je najbolje da se lane vrati u divljinu i bude sa svojom majkom.

No kada ga je Darius htio pustiti, lane nije htjelo poći.

Na snimci se vidi kako je ostavio lane na korak od obitelji, a onda brzo potrčao kako bi lane ostalo s majkom, no nije uspio. Lane je brzo potrčalo za njim i sustiglo ga.

Darius je kasnije objavio snimku na YouTubeu i objasnio kako je lane bilo kod njega sve dok jednog dana majka nije došla u njegovo dvorište i tada je lane otišlo s njom.

- Još uvijek su tu negdje, viđam ih tijekom ljeta i jeseni - kazao je Darius.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:41