JL+GLORIA IN=10 KN

NAJVEĆI ŠOPING MAGAZIN Od ove subote raskošno izdanje na 84 stranice: Gloria IN sada je duplo veća i raskošnija!

ZAGREB - Od ove subote, 13. listopada, tjedni prilog uz Jutarnji list, Gloria IN, izlazi u novom, podebljanom izdanju na čak 84 stranice. Omiljeni modni prilog svih čitateljica Jutarnjeg lista bit će još bolji, lepršaviji, modno osvješteniji, informiraniji...

- Unatrag sedam godina, koliko izlazi, Gloria IN postala je najutjecajniji i najtraženiji modni vodič. No svojim čitateljima želimo pružiti još više. Kako je danas vremena jako malo, želimo im omogućiti da ne tragaju za nekim komadom odjeće i ne lutaju shopping-centrima, jer mi smo tu zbog njih - poručuje tim Glorije IN na čelu s urednicom priloga Sunčanom Barušić i urednicom mode Anitom Vučinić Naprtom.

Lider na tržištu

- Gloria IN prerasta u luksuzni tjedni shopping-vodič. Riječ je o najnovijem projektu Gloria grupe, čija izdanja čita svaka druga žena u Hrvatskoj - kaže Tomislav Wruss, član Odbora direktora za medije EPH grupe. Dodaje da je Gloria već 18 godina apsolutni lider na tržištu, najprodavanije i najčitanije ženske novine u Hrvatskoj.

Kako zaposlene žene danas nemaju vremena provoditi sate u potrazi za odjevnim predmetom koji im treba, upravo je Gloria IN ta koja će im na povećanom broju stranica dati najbolje savjete što postoje. Jer, Hrvatice itekako vole modu i znaju što je lijepo.

Struktura čitateljica Glorije IN vrlo je šarolika. Vole je mlade i one nešto starije... Bogato izdanje Jutarnjeg lista subotom, od subote 13. listopada bit će još raskošnije. U paketu s Jutarnjim Gloria IN moći će se kupiti za 10 kuna, a izgledat će poput svih svjetskih izdanja vikendom - toliko dobro da će se teško moći odoljeti da se ne prolista najnovije informacije.

Kako kaže tim Glorije IN, svojim čitateljicama postat će nova najbolja shopping-prijateljica. Sve ono što vas zanima, moći ćete pronaći upravo u njoj.

Najbolje modne ideje

Mnogi bi rado imali, ali rijetki si mogu priuštiti osobnog stilista koji će za njih pronalaziti savršene kombinacije. Upravo Gloria IN obećava da će odraditi taj najteži dio zadatka - obilaženje dućana i sužavanje izbora na one komade u kojima ćete upravo zasjati.

Kroz godine je postala najefikasniji shopping-vodič, a sada je starim i osvježenim (modi, ljepoti, interijerima, gastro i vikend preporukama) dodala neke nove rubrike. Neće više biti samo vikend-vodič, nego i tjedni. Što sve možete raditi svaki dan od ponedjeljka do ponedjeljka - gdje ići, što slušati, koji film gledati - sve ćete to moći saznati u novom, osvježenom broju.

Bit će tu i nova rubrika Wellness i kultura tijela, koju se uvijek rado čita. Uz to će postojati modna prognoza.

- Umjesto da gledate kroz prozor ili na neki portal da biste vidjeli kakvo će vrijeme kako biste se znali obući, to Gloria IN radi za vas. Ako je u ponedjeljak kiša, vidjet ćete modnu kombinaciju za taj dan i moći se inspirirati. Ako je u srijedu poluoblačno, ali toplo, također ćemo za vas smisliti najbolju modnu ideju - kažu u Gloriji IN. Inovativna ideja zasigurno će se svidjeti svima onima koji svaki dan muku muče s tim što sutra odjenuti.

Hit ove jeseni

No neće samo čitateljice moći uživati u novom, osvježenom izdanju. Velik dio zauzimat će i muška moda. Muškarci su ponekad nespretni u svojim kombinacijama ili im je često svejedno, a Gloria IN dat će im savjet kako najbolje izgledati u svakoj prilici. Dječja moda također će biti zastupljena kako biste vidjeli gdje naći najbolje i najpovoljnije odjevne kombinacije za svoje male princeze i prinčeve.

Na naslovnici će tema prvog proširenog broja biti - kobaltnoplava. Kraljevska boja koju kraljica Elizabeta II. obožava već desetljećima upravo je hit ove jeseni. Jedno istraživanje navodi da 35 posto žena jako voli tu boju. Gloria IN će vam pokazati gdje se nalaze najbolji komadi u Hrvatskoj i kako i vi možete biti kraljica u kobaltnoplavoj barem na jedan dan. Ili tjedan.

Hrvatska modna scena

Veliku će pažnju posvetiti i ljepoti. Tako će se u novoj, velikoj Gloriji IN naći spektakularni specijal o frizurama. Četrdeset najmodernijih “lookova” za ovu jesen naći će se na stranicama Glorije IN te ćete tako pripremljeni moći ušetati kod svog frizera i reći mu točno što želite. Bit će tu i najvrući noviteti s područja ljepote - kreme, šamponi, serumi - sve ono toliko potrebno ženama za njegu.

Još jedna velika novost je to da će se pomno pratiti što se modno događa na našoj, hrvatskoj sceni. Počet će izlaziti rubrika Najbolja kombinacija tjedna. Uvijek će se pohvaliti onaj koji je taj tjedan bio najuspješniji i zasjao poput prave modne ikone. Do detalja će se secirati i modna događanja poput tjedana mode. Skenirat će se modeli i preporučivati gdje kupiti najbolje kopije, koje i dalje izgledaju sjajno iako nisu (preskupi) originali dizajnera poput Giorgia Armanija, Jeana Paula Gaultiera ili Vivienne Westwood.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:34