NE SKIDA OSMIJEH S LICA

Napušteni pit bull ne može sakriti sreću jer je dobio novu obitelj

 Facebook

Pit bull Koby nalazio se u rukama loših vlasnika koji su se nisu brinuli za njega, no šansu za sretniji život dobio je kada ga je spasio Baltimore Bully Crew, neprofitna udruga za zaštitu životinja.

Pit bull star četiri godine pronađen je u jako lošem stanju. Volonteri iz udruge sumnjali su na teško zanemarivanje i fizičko zlostavljanje prije nego što su ga bivši vlasnici napustili i ostavili da umre od gladi.

Ipak, za Kobya su stvari krenule na bolje jer sada odrasta kao zdrav i sretan pas u novoj udomiteljskoj obitelji.

- Možemo samo pretpostaviti kako mu nije pružena adekvatna briga tamo gdje je bio prije – rekao je njegov udomiteljski 'tata' Sean Stinchcomb.

Ovaj ljubitelj pasa i njegova žena Jade privremeno su udomili Kobya i obasuli ga ljubavlju, brigom i igračkama kako bi mu pomogli zaboraviti na sve loše sa prijašnjim vlasnicima.

Koby više nego dobro reagira na novi dom i nježniji način brige pa kao da se ne može prestati smiješiti.

- On je veoma sretan pas i čini se da je svakim danom sve sretniji. Volim misliti da sada zna kako je siguran. Otkada dobiva mnogo ljubavi i hrane čini se kao da se smiješi češće – rekao je Stinchcomb.

Za nekoliko mjeseci Koby će biti spreman naći stalan dom, a s takvim slatkim osmijehom vjerujemo kako potencijalnih vlasnika neće nedostajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 04:12