ACI MARINA VODICE

Iz marine u srcu grada svi su sadržaji, događanja i usluge nautičarima nadohvat ruke

 Boris Kovacev/Cropix/
Turisti, kao i nautičari, biraju Vodice zbog dinamike, u mjestu je uvijek veselo, prepuno je događanja, ali i sadržaja

ACI MARINA VODICE

Otvoreno: cijele godine

Najveća dužina plovila: 25 m (dnevni vez), 25 m (godišnji vez)

Broj vezova: 398

24 suhih vezova

Usluge: bankomat, recepcija s mjenjačnicom, sanitarije (uključujući sanitarije prilagođene osobama s posebnim potrebama), restoran, trgovina s prehrambenim namirnicama, tehnički servis plovila, dizalica, samohodna dizalica, navoz, iznajmljivanje brodova, parkiralište, besplatan Wi-Fi, benzinska crpka

image
Boris Kovacev/Cropix/

Blizu marine: plaže Hangar, Male Vrulje, Plava, Srima, Tribunj

Jedno od najpoznatijih turističkih mjesta na Jadranu zasigurno su Vodice, maleno mjesto u blizini Šibenika koje u ljetnim mjesecima prima čak i 40 tisuća turista. Upravo u srcu Vodica smjestila se ACI marina Vodice, otvorena cijele godine. Turisti, kao i nautičari, biraju Vodice zbog dinamike, u mjestu je uvijek veselo, prepuno je događanja, ali i sadržaja. Ako želite miran odmor, ovo nije destinacija za vas. No, već susjedno mjesto Srima nudi mir i prilagođeno je ležernom odmoru.

image

Zeljko Hajdinjak/Cropix/Cropix

Ronjenje, bog-game fishing, vožnja kajakom i druge aktivnosti možete naći u Vodicama koje ujedno imaju i dugu povijest i kulturnu baštinu. Upravo na vodičkom području postoji čak pet arheoloških nalazišta. Najbolje ćete upoznati ovaj kraj utisnete li se na jednu od brojnih tura poput one Voda - moćna stvarateljica povijesti ili pješačke ture Put u povijest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:20