Marina Agana

Zaštićena i mirna uvala smještena na pola puta između Splita i Šibenika

 Ante Cizmic/Cropix/Cropix
Marina je dobro cestovno povezana pa možete unajmiti automobil i krenuti put Trogira, Čiova, Kaštela, ali i prema susjednoj županiji

Marina Agana

Otvoreno: cijele godine

Najveća duljina plovila: 25 m (dnevni vez), 22 m (suhi vez)

Broj vezova: 134; 70 suhih vezova

Usluge: recepcija, ugovorni i tranzitni vezovi, dizalica, punjenje plina, bankomat, izvođači radova, besplatan Wi-Fi, sušilo i pegla za kosu, praonica rublja, knjižnica, lokalne trgovine i tržnica, mornarsko-čuvarska služba, teretana na otvorenom, parkiralište, kućni ljubimci, igralište, pumpa za fekalije, WC i tuševi, zbrinjavanje otpada i recikliranje, viljuškar, voda i struja

U blizini marine: plaža Tunjara, Marinska kula, Trogir

Smještena u Marinskom zaljevu, marina Agana moderno je opremljena marina poznata po tome što se nalazi u mirnoj i zaštićenoj uvali točno na pola puta između Splita i Šibenika. Naselje Marina savršeno je mjesto za miran odmor. Oduševit će vas čisto, plavo more, mir, tišina i prekrasna priroda.

Iako su samo mjesto i marina Agana smješteni u zaštićenoj i izoliranoj uvali, Marina je dobro cestovno povezana pa možete iznajmiti automobil i krenuti putem Trogira, Čiova, Kaštela, ali i prema Rogoznici i Primoštenu u susjednoj županiji. Kroz Marinu prolazi Jadranska magistrala.

Na putu prema Trogiru možete stati u Seget Donji, svojevrsno predgrađe Trogira u kojem ćete naći lijepe plaže, a oni željni istraživanja obavezno moraju nastaviti prema Trogiru. Kula Kamerlengo, katedrala sv. Lovre, Knežev dvor, Gradska loža Trogir, Sjeverna gradska Vrata, Južna gradska vrata... Brojne znamenitosti i očuvana povijesna gradska jezgra krase ovaj dalmatinski grad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:58