PONOSNI RODITELJI

NEVJEROJATNA KOINCIDENCIJA Prvoga dana Nove godine postali roditelji identičnih trojki: Uopće nismo planirali trudnoću, dogodilo se to u Dubrovniku...

Annmarie David
 Facebook

Teško je vjerovati da bi moglo ponoviti ono što se dogodilo bračnom paru iz Dublina. Prvoga dana Nove godine postali su roditelji. Annmarie Byrne-Ryan rodila je identične trojke koje je začela prirodnim putem za što je vjerojatnost jedan prema milijun.

Trojica dječaka koji još nemaju ime, rođena su nešto prije podneva u bolnici Rotunda u Dublinu. Presretni roditelji Annmarie Byrne-Ryan i David Ryan ističu da je trudnoća bila posve neočekivana.

- Bebe su odlično, još uvijek ih nisam vidjela svu trojicu istodobno. David je odlazio do njih, slikao ih i vraćao se u moju sobu kako bih pratila njihov napredak. Jako sam uzbuđena i jedva čekam da ih vidim svu trojicu u isto vrijeme, rekla je ponosna majka Annmarie.

Annmarie i David već u obitelji imaju tete čuvalice. Stariju djecu iz prethodnih brakova, David ima sina Jordana, a Annmarie Shaunu, oboje su 18 godina. Zajedno imaju Masona, koji je napunio dvije godine.

Annmarie je imala termin 8. siječnja, ali su došli u bolnicu nakon što je njezin vodenjak pukao u ranim jutarnjim satima Nove godine. Priznaje da je bila šokirana kada je čula da je trudna s trojkama.

- Nismo uopće planirali trudnoću. Vjenčali smo se krajem travnja i u svibnju otišli na medeni mjesec u Dubrovnik. Većina ljudi se vrati s magnetima za frižider, a David i ja smo se vratili s trojkama, ispričala je Annmarie za irske medije.

- Ja imam samo jedan jajnik jer su mi drugi odstranili na operaciji kada sam imala 18 godina. Tako da su i liječnici bili začuđeni, izjavila je majka trojki.

- Doista smo sretni, bit će teško, ali imamo ogromu podršku u obitelji, dodala je.

Ravnatelj dublinske bolnice Fergal Malone ističe da se samo 10 posto trudnoća s trojkama dogodi spontanim začećem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:11