SPRETNI LOPOV

NIKAD, ALI NIKAD NE OBJAVLJUJTE SLIKU DOBITNOG LISTIĆA! Ova žena učinila je upravo to i gorko požalila

 Foto: Facebook

Ova žena vlastitim je primjerom dokazala zašto nikad ne smijeti objaviti na društvenim mrežama fotografiju dobitnog listića.

Izvjesna Chantelle iz australskog Pertha, podijelila je na Facebooku svoju sliku gdje drži dobitni listić kako bi proslavila dobitak od oko 825 dolara koje je osvojila kladeći se na konjskim utrkama.

No kad je došla podići novac ostala je u šoku jer je to netko već učinio prije nje. Chantelle, koja se nikad prije nije kladila, uložila je 20 dolara na konja Prince of Penzance s omjerom 101-1 na utrci u Melbourneu.

Bila je potpuno nesvjesna da dobitni listić sadržava i barkod i da ga se na slici dobro može vidjeti te tako iskoristiti na automatu za podizanje dobitka.

Razočarana žena na Facebooku je poslije napisala: 'Za nitkova koji je očito moj friend na Facebooku i koji je iskoristio sliku da podigne novac. Ti si jedan običan kreten! Upropastio si mi dan!'

Mlada žena je poslije novinarima rekla da se nikad prije nije kladila, pa je tad odlučila uplatiti po malo na više različitih konja.

'Kad su objavili da je pobijedio Prince of Penzance bili smo jako sretni. Napravila sam selfie s listićem, a kad sam samo 15 minuta poslije došla podići osvojen novac, doznala sam da je to netko već učinio prije mene.'

Policija joj je rekla da će vjerojatno uspjeti locirati gdje je točno novac preuzet i tako doći do lopova.

Jedna radijska postaja s kojom je razgovarala o događaju, odlučila joj je pokloniti 20 dolara kojiko je uložila na pobjedničkog konja, tako da na koncu ipak nije na gubitku.

Foto: Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 14:09