ZASPAT ĆE PRIJE NEGO UBACITE U PRVU

OVAJ IZUM MOGAO BI RODITELJE DILJEM SVIJETA SPASITI BESKONAČNIH VOŽNJI AUTOM Koliko kilometara ste prošli, sve u nadi da će mališan zaspati?

Uspavljivanje djece zna biti jako teško. Ako ste roditelj znate i koliko. Ako niste, pitajte roditelje među svojim prijateljima i čut ćete koliko. Anegdota o nevjerojatnim poduhvatima koji su rezultirali sklopljenim očima djece ima praktički bezbroj. Jedna od neobičnijih metoda je vožnja djeteta u automobilu po kvartu kako bi zaspalo.

Američki proizvođač automobila Ford s tim je na umu predstavio novi proizvod - kinderbet koji simulira vožnju u autu, piše CNET. Mobilna aplikacija snimi noćnu vožnju automobilom pa je Max Motor Dreams reproducira uz pomoć kinderbeta.

Zvučnik ispod kinderbeta reproducira prigušeni zvuk motora koji čuju putnici u automobilu. Hidraulika ispod krevetića potom reproducira vibracije slične onima koje beba može osjetiti tijekom vožnje, a LED svjetla na ogradi kinderbeta simuliraju noćnu uličnu rasvjetu.

Sve samo da dijete što prije utone u san.

'Nakon niza razgovora s mamama i tatama, znamo koliko roditelji nekada znaju biti očajni jer im djeca nekad jednostavno neće zaspati', rekao je Alejandro López Bravo, dizajner inovativnog kinderbeta. 'Premda brza vožnja može uspavati bebu, jadni roditelji su ti koji usred noći i neispavani moraju biti prisebni za volanom.'

Nažalost, proizvod se ne može kupiti - barem ne još. Automobilski kinderbet je počeo kao pilot program i za sada je izgrađen samo prototip. Međutim, nakon zova očajnih roditelja Ford razmišlja o stavljanju Max Motor Dreamsa na tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:18