KAKVA EKIPA

OVO je ljestvica deset najpoznatijih ženskara na svijetu: LJUBAVNIK CASTRO je zaveo 35 tisuća žena!

Tri tisuće, tisuću, petsto - ne dolara, nego žena. Brojke kojima barataju slavni i poznati, seksa željni kazanove zaista su impozantne.

Iako je teško shvatiti što ih tjera da otkrivaju tajne iz svog privatnog, seksualnog života - dok se istodobno često žale na invaziju u isti - popis muških zvijezda koje su priznale da su žene skupljale kao trofeje zaista je impozantan. Neki od njih se, doduše, “ne mogu točno sjetiti koliko su ljepotica imali”, a drugi zastrašuju svojom neočekivanom preciznošću. Najnoviji ispovjednik, koji je s brojkom iskočio otprilike u isto vrijeme kad su neke od slavnih glumica priznale koje su im najdraže poze u seksu, 69-godišnji je engleski radijski DJ Tony Blackburn. U svom životu je, tvrdi, zaveo dvostruko više žena nego što je prije priznavao - dakle 500 - jer mu je “bilo prirodno da na kraju večeri dvoje odraslih ljudi zajedno ode doma i vodi ljubav”.

Fidel Castro

35.000

Bivši je kubanski vođa, prema nekim izvorima 'spavao najmanje s dvije žene dnevno tijekom više od 40 godina'

Warren Beatty

12.775

Prema njegovoj biografiji, spavao je ‘manje-više’ sa 12.775 žena, među kojima su bile i Joan Collins i Madonna. Iako izrijekom osobno nikada nije potvrdio taj podatak, nije ga ni negirao

Charlie Sheen

5000

Zločesti dečko Hollywooda nikad nije iznio brojku, ali je svojoj bivšoj supruzi jednom tepao da je 'među 1000 najboljih ljubavnica koje je imao'

Gene Simmons

4800

Frontmena The Kissa pitali su je li istina da je spavao s 4 600 žena. 'Ne, nije istina, Spavao sam s njih 4800' glasio je njegov odgovor.

Julio Iglesias

3000

Često se tvrdi da je imao 3000 žena, no jednom se našalio: 'To je vjerojatno bilo do 1976. Nisu prebrojali ostale žene.' Julio ima osmero djece.

Jack Nicholson

2000

Nije potvrdio brojku, no priznao je da je uzimao Viagru ‘samo kad je bio s više žena’

Casanova

200

Talijan Giacomo Casanova svoja je seksualna iskustva opisao u memoarima

Tiger Woods

120

Posrnuli 'bog golfa' bio je prisiljen ići na liječenje od ovisnosti o sexu

Nick Clegg

30

Šef britanskih liberalnih demokrata priznao je da je prije braka imao 30 ljubavnica

Cliff Richard

1

Tajnoviti Cliff negira insinuacije da je gay. Priznao je da je spavao samo s jednom ženom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:34