SEKS I VEZE

PET SRAMOTNIH TAJNI PENISA Situacije s kojima se muškarci svakodnevno susreću i nose s njima kako znaju i umiju

Muškarci i njihovi penisi nisu baš tako 'otvorena knjiga' kao što ste pretpostavljali. Postoje mračne tajne o kojima ne vole niti međusobno razgovarati.

Donosimo vam pet situacija s kojima se muškarci svakodnevno susreću i nose s time kako znaju i umiju.

1. Teško ih je kontrolirati

Da, oni bi to silno željeli, međutim to nije uvijek slučaj. Penis može izviriti u bilo kojem trenutku, krajnje neprikladnom, koji će čak i svog vlasnika ostaviti zabezeknutog.

Slučajne erekcije mogu se pretvoriti u pravu noćnu moru. Opisat ću samo situaciju koja mnogima nije strana: teretana, lagana pamučna trenirka i neželjeni prizor u ogledalu. Poznato?

2. Katkad su nepouzdani

Plan je bio demonstracija muškosti, a završilo je kao lijeno nagovaranje da se 'digne'. Da... Teško ćemo mu ikada više vjerovati, zar ne!

Što manje objašnjavanja djevojci, molim! Pokušajte situaciju izgladiti s Njime, nasamo.

3. Svi su različiti

Penisi su poput snježnih pahuljica, niti jedan nije isti. Svaki od njih ima svoje posebnosti, prednosti i mane. Čak i veličina prilikom erekcije varira i ovisi o nizu čimbenika.

Moguće je da su neke sretnice uživale u njegovom punom potencijalu, a druge u malo manjem.

4. Mogu biti izuzetno bolni

Penisi su izuzetno, ali izuzetno osjetljivi na podražaje i mogu biti jako bolni ukoliko se njima nestručno rukuje. Žene, ali i sami muškarci - imajte to uvijek na umu i pripazite prilikom raznih igrica da ne pretjerate.

5. Muškarci se strašno boje njegovog gubitka

Ne boje se gubitka penisa, koliko moći koju on ima. To je razlog velikog broja korisnika Viagre i drugih stimulansa. Ne pitaju se snažnije polovice što je muškarac bez brkova, nego se pitaju što je muškarac bez funkcionalnog penisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:45