LJEPOTA BEZ PHOTOSHOPA

Pogledajte kako izgleda prva neretuširana reklama za kozmetiku

Brand Make Up For Ever je za svoj novi tekući puder HD Invisible Cover Foundation objavio prvu reklamu za kozmetiku koja nije retuširana u Photoshopu. To su velikim slovima i napisali posred reklame na kojoj manekenka samu sebe slika mobitelom, iz “my space kuta”, iz daljine i odozgo.

Lice je savršeno našminkano pa izgleda kao da jest fotošopirano, a da je stvar autentična odaje ruka koja je grbava i nejednake boje kože kao i naše. Proizvođač puder prodaje pričom da tako dobro prikriva sve nesavršenosti da ih ni zum na kameri ne može uočiti. Dobra ideja, a zbog nesavršene ruke promatrač je još uvjereniji da lice fenomenalno izgleda upravo zbog pudera. Inače, HD tekući puder prodaje se kao high tech kozmetički proizvod razvijen u francuskim laboratorijima, čija tekstura mikroskopski detaljno prekriva kožu.

Konkurencija pudera “visoke definicije” na tržištu je velika, a Make Up For Ever tvrdi da je njihov jedini koji potpuno pokriva zahvaljujući okruglom pigmentu, za razliku od ostalih pudera u kojima čestice boje imaju nepravilne uglate rubove. Make Up For Ever nastavio je print kampanju otvaranjem web mikrosajta s filmićima na kojima su našminkane manekenke snimljene HD kamerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 17:19