POVRATAK NAKON PORODA

POGLEDAJTE U KAKVOJ JE MODNOJ KOMBINACIJI NA ROLAND GARROSU NASTUPILA SERENA Izgleda kao odijelo superjunaka, a ima i posebnu namjenu

 
Serena Williams
 Christian Hartmann / REUTERS

Američka tenisačica Serena Williams drži da je crni kombinezon koji je nosila tijekom nastupa u prvom krugu ovogodišnjeg Roland Garrosa puno više od samo modnog krika, piše The Guardian.

Uski crni kombinezon s crvenom crtom na struku dizajniran je naime i da štiti od krvnih ugrušaka. To naravno nije jedini razlog zašto ga je obukla. Williams je rekla da je kombinezonom htjela poslati poruku o samopouzdanju.

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 29, 2018   Serena Williams of the U.S in action during her first round match against Czech Republic's Kristyna Pliskova  REUTERS/Christian Hartmann - RC1A169D99B0
Christian Hartmann / REUTERS
Serena Williams

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 29, 2018   Serena Williams of the U.S in action during her first round match against Czech Republic's Kristyna Pliskova  REUTERS/Christian Hartmann - RC1CFC858620
Christian Hartmann / REUTERS
Serena Williams

"Osjećam se kao da taj kombinezon predstavlja sve žene koje su u svom životu, kada je riječ o njihovom tijelu, prošle puno mentalnih i fizičkih prepreka i koje su nakon tih iskušenja vratile samopouzdanje i vjeru u sebe", rekla je Williams nakon što je na teniskom terenu Philippe Chatrier u prvom kolu Roland Garrosa pobijedila Kristinu Pliškovu (rezultat je bio 7-6(4), 6-4).

"Prilika je to da inspiriram cijeli niz nevjerojatnih žena i djece."

Williams se slično obukla i 2002. godine tijekom nastupa na US Openu, samo što tada njezina oprava nije imala dugačke nogavice. Tenisačica Anne White nastupila je 1985. godine u Wimbledonu u bijelom kombinezonu dugačkih nogavica i rukava.

Tennis - US Open 2002 - New York - USA - 26/8 - 8/9/02 
Serena Williams - USA 
Mandatory Credit:Action Images / Rudy Lhomme - MT1ACI717465
Rudy Lhomme / Action Images
Serena Williams

Serena Williams of the United States lunges for a shot from Daniela
Hantuchova of Slovakia during their match at the U.S. Open in Flushing,
New York, September 3, 2002. REUTERS/Shaun Best

PJ/SV - RP3DRIDNVRAA
Shaun Best / REUTERS
Serena Williams

JUN 1985:  ANNE WHITE OF THE USA PREPARES TO SERVE IN A REVOLUTIONARY ONE PIECE TENNIS OUTFIT AT THE WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS.
Getty Images
Anne White

Williams je varijantu kombinezona koji je nosila u Roland Garrosu nazvala "kombinezon - nova verzija, 2.0". "Zovem ga mojim kombinezonom inspiriranim Wakandom", rekla je tenisačica, referirajući se na izmišljenu afričku zemlju iz serijala stripova o superjunaku Crnoj panteri.

"(Ljudi iz Nikea i ja) smo ga dizajnirali puno prije izlaska (Crne pantere), ali me svejedno podsjeća na njegov kostim", rekla je Williams. "Kada nosim taj kombinezon osjećam se kao princeza ratnica. Stalno živim u svijetu mašte. Uvijek sam htjela biti superjunakinja i na ovaj način to nekako i mogu."

Pobjeda u prvom kolu turnira Roland Garros bio je prvi natjecateljski meč koji je Williams odigrala u posljednjih 16 mjeseci. Podsjećamo, tenisačica je u braku s osnivačem internetske stranice Reddit Alexisom Ohanianom, a par je 1. rujna dobio kćerku Alexis Olympiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:42