DIVNA GESTA

POKLONIMO IM NOVE FRIZURE! Udruga slijepih i slabovidnih iz Siska traži frizere volontere koji bi njihovim korisnicima uljepšali blagdane

Close Up Of Hairdresser Hands Cutting Costumer Hair
 FotoNiko

Blagdani su vrijeme darivanja, a također i vrijeme kad bismo smo se trebali sjetiti da ima i onih manje sretnih koji neće pod svojim borom naći bogate poklone.

No blagdane nekome možemo uljepšati i na neki drugi način, primjerice osiguravši mu malo pažnje ili - novu frizuru.

Facebook inicijativa Cipele46 već dvije godine pomaže potrebitima, najčešće roditeljima s malom djecom, i potiče ljude da odjeću, obuću i općenito stvari koje više ne koriste poklone onima kojima je pomoć najpotrebnija.

No ovaj puta odlučili su se na malo drugačiju akciju. Na inicijativu gospođe Zore, inače volonterke u jednoj udruzi za slijepe i slabovidne iz Siska, pozvali su sve frizere iz Siska i okolice da pomognu napraviti lijepe blagdanske frizure njihovim korisnicima.

Kako se uglavnom radi o ljudima slabijeg imovinskog statusa, posjet frizeru nije nešto što si mogu često priuštiti. Mole se stoga svi frizeri koji bi bili voljni ustupiti malo svojeg vremena i znanja da pomognu razveseliti korisnike udruge te da im omoguće da blagdane dočekaju s novim frizurama.

Ako ste frizer i možete pomoći, javite se gospođi Zori na broj telefona 099/7505856.

Post objavljen na stranici Cipele46 glasi ovako:

Dragi naši, ima li među vama frizera s malo slobodnog vremena i puno dobre volje?

Naime, iz Siska nam se javila Zora s odličnom idejom! Ona volontira u jednoj udruzi slijepih i slabovidnih i svojim bi štićenicima željela pokloniti šišanje i friziranje da lijepo uređeni dočekaju blagdane.

Kako se mahom radi o osobama slabijeg imovinskog stanja, frizure kod pravog frizera su nešto što si ne mogu priuštiti.

Tražimo zato frizere iz Siska i okolice (a i šire ako vam nije teško malo se provozati) koji bi odvojili malo svog vremena i uredili otprilike 8 štićenika udruge. Ne radi se o ničemu kompliciranom, tek malo poravnati vrhove i isfenirati kosu.

Ako možete pomoći, javite se Zori na broj 099/7505856. Ovo je prilika da uz vrlo malo truda za ove blagdane darujete nekome poklon koji će zauvijek pamtiti!

Ako ne znate šišati, puno će značiti i da samo podijelite ovu poruku pa ćemo frizere začas naći!

Hvala vam!





Dragi naši, ima li među vama frizera s malo slobodnog vremena i puno dobre volje?Naime, iz Siska nam se javila Zora s...

Posted by Cipele46 on 18. prosinca 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 20:16