BEZDUŠNIK IZ NOVOG MEKSIKA

POLICIJA U POTRAZI ZA MUŠKARCEM KOJI JE OSTAVIO PSA UZ CESTU 'Sve su snimile nadzorne kamere, za ogrlicu mu je bila zavezana srcedrapajuća poruka'

 
 Screenshot/Facebook

Jedan bezdušnik iz Novog Meksika nimalo ne zaslužuje 'sretnu' 2018. Naime, policija iz Santa Fea nedavno je na Facebooku objavila kako traže informacije o osobi za koju sumnjaju da je ostavila psa na parkiralištu uz cestu i kako se nadaju da će uz pomoć javnosti uspjeti uhvatiti ovog zlikovca, iako većina vlasnika pasa koja učini istu stvar prođe nekažnjeno.

Međutim, ovog Meksikanca dok se pokušavao riješiti svog ljubimca snimile su nadzorne kamere. Muškarac se dovezao u tamnom kombiju, otvorio vrata i pustio van psa koji je za ogrlicu na vratu imao zavezanu poruku. Potom je ušao u caffe-pekaru Dunkin’ Donuts i mirno naručio kavu.

Pas ga je slijedio od vozila do vrata Dunkin’ Donutsa, no gazda ga je čitavo vrijeme ignorirao. Nakon što je popio kavu, odvezao se, a psa ostavio samog.

'Slobodan sam' i 'Dobit ću bebe' - pisalo je na poruci.

I dok policija traga za bilo kojom informacijom koja će ga dovesti do osumnjičenog, napušteni pas trenutno se nalazi u skloništu Santa Fe Animal Shelter and Humane Society.

- Vrlo je društvena i voli ljude. Još uvijek ne znamo je li trudna, prerano je za reći - kazali su iz skloništa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:16