KUJICA IZ AZILA DUMOVEC

POMOZITE PRESLATKOJ RAFAELI Ima samo 4 mjeseca. Možda vam ukrade srce i odlučite se udomiti je

ZAGREB - Kako bi se potaknulo što više građana Zagreba na udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca, Životinjski kutak svakog tjedna provodi akciju 'Svaki tjedan pesek jedan'. Svakog petka jedan od pasa smještenih u azilu Dumovec pomagat će u radu Životinjskog kutka te će ga posjetitelji moći bolje upoznati.

Na Valentinovo, u petak 14. veljače 2014. u Životinjskom kutku (Vlaška 105) od 10 do 18 sati se možda i zaljube u preslatku četiri mjeseca staru Rafaelu iz Dumovca koja u kutku čeka udomitelje i skori odlazak topli dom.

Iz Životinjskog kutka poručuju: Dođite se razveseliti, upoznati i poigrati se s njom, možda vam ukrade srce i odlučite se udomiti je.

Od sada, svaki petak će u zagrebačkom Životinjskom kutku biti jedan od pasa iz azila Dumovec kojeg ćete moći upoznati, a po želji i udomiti. Mališani će se moći poigrati i pomaziti peseke te naučiti nešto o udomljavanju i o Azilu Dumovec, a odrasli posjetitelji će dobiti mnogobrojne informacije o psu, u slučaju da se odluče povesti ga kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 16:39