PRIRODNA LJEPOTICA

POSTALA JE VOJVOTKINJA, ALI NE ODUSTAJE OD MASKARE ZA STOTINJAK KUNA Doznajte koji to obavezni make up Meghan Markle skriva u svojoj torbici

 
 Profimedia, TEMP Rex Features

Otkako je postala vojvotkinja od Sussexa, bivša glumica Meghan Markle postala je ujedno i modna ikona i uzor milijunima žena i djevojaka diljem svijeta. Odjeća koju nosi rasproda se u nekoliko sati ili dana, posebno ako je riječ o brendu ulične mode. Obožavateljice bi joj najradije zavirile u ormar ili kozmetičku torbicu, samo da saznaju tajnu njezine ljepote.

Svaka novopečena članica kraljevske obitelji nađe se pod povećalom medija. Tako je i Kate Middleton, koja se udala za starijeg brata, princa Williama, mjesecima punila novinske stupce svojim modnim odabirima, frizurama, šminkom… Ubrzo je postalo jasno da se Kate drži tradicionalnih, sigurnih modnih odabira, uz minimalno šminke.

Meghan je s druge strane odmah postala ‘crna ovca’ koja će uzdrmati kraljevske propise i pravila, a od svibnja, kad se udala za princa Harryja, do danas već je prekršila niz protokola, pokazala ramena i gole noge, no čini se da joj obitelj to ne zamjera, već joj dozvoljavaju da postavlja neke nove standarde.

Bivša vizažistica vojvotkinje, Lydia Sellers, sad je za Daily Mail otkrila i kako bivša gumica održava blistav ten i prirodni look s minimalno šminke.

Njezina omiljena maskara, koju koristi još otkako je glumila u seriji ‘Suits’, stoji 22 dolara (oko 140 kuna). Radi se o maskari za raskošan volumen trepavica (Lash Sensational Luscious Mascara) iz Maybellinea. Vojvotkinja je toliko oduševila vizažisticu tom maskarom da je danas postala neizostavan dio i njezine torbice.

- Meghan mi je pokazala ovu maskaru koja se može kupiti u drogerijama. Sad je zahvaljujući njoj sastavni dio moje opreme za šminkanje. Ona mi stvarno pomaže udvostručiti trepavice i dati završni sjaj cijelom izgledu. Nevjerojatno povećava volumen, produžuje trepavice i hidratantna je. S druge strane, cijenom je pristupačna svakome - rekla je Sellers.

Osim toga, Meghan je vjerna raskošnom tekućem puderu Luminous Silk Foundation iz kolekcije Giorgija Armanija, koji stoji 99 dolara (oko 650 kuna). Meghan ga nanosi pomoću spužvice za puder koju prethodno lagano navlaži da dobije ‘proziran i prirodni efekt’.

Od korektora omiljen joj je proizvod Yves Saint Laurenta, Touche Eclat Radiance Perfecting Pen, koji stoji 70 dolara, odnosno 450 kuna. Sellers kaže da se doista radi o vrhunskom korektoru koji će sakriti nedostatke i nakon 17 sati rada, čak i ako ništa drugo ne stavite na lice.

Od bronzera će odabrati Beauty Magic Luminiser RMS-a koji stoji oko 55 dolara (oko 350 kuna), a već je ranije otkrila omiljeni losion za tijelo - Nivea Q10 Plus Firming body Lotion prihvatljive cijene od pet dolara (malo više od 30 kuna). Kad je u pitanju rumenilo, vjerna je NARS-ovom Orgasm Blushu za 44 dolara, odnosno 280 kuna.

7 proizvoda koje Meghan Markle uvijek nosi u torbici:

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation - 650 kn

YSL Touche Eclat - 450 kn

RMS Beauty Magic Luminiser - 350 kn

Beautyblender spužvica za nanošenje šminke - 195 kn

Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara - 140 kn

Nars Orgasm Blusher - 280 kn

Nivea Firming Skin Hydration - 32 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:17