DIRLJIVA PRIČA

Potez zaposlenika jednog supermarketa do suza ganuo majku koja je ostala bez svoje bebe

 Pixabay/Facebook

Majku koja je u trgovinama očajnički pokušavala pronaći istu onakvu dekicu u koju je zamotala svoje mrtvorođeno dijete, do suza je ganula gesta zaposlenika supermarketa koji su prevrnuli sva skladišta kako bi uspjeli pronaći dekicu koja je već bila povučena iz prodaje.

29-godišnja Tamzyn Rollinson svoju je bebu umotala u dekicu koju joj je kupila majka, no kasnije je pokušala pronaći istu takvu dekicu no nije uspjela. Nakon što je svoj tužan slučaj ispričala zaposlenicima, nemalo se iznenadila kad joj je idući dan na kućnu adresu stigao paket s toliko traženom dekicom i buketom cvijeća.

'Nakon što sam razgovarala s njima, već idući dan su mi javili da su našli prekrivač. Obišli su skoro sve svoje trgovine kako bi ju našli. Stvarno su se potrudili', rekla je Tamzyn.

Maleni prekrivač sa srcima željela je staviti u kutiju uspomena kako bi jednom svojoj ostaloj djeci mogla ispričati o njihovoj malenoj sestrici koju nikad nisu upoznali.

'Doista sam željela baš takvu dekicu u koju je bilo umotano maleno tjelešce moje djevojčice. Zaposlenicima trgovine ne mogu dovoljno zahvaliti.'

Glasnogovornik trgovačkog lanca rekao je da ih je sve jako pogodio gubitak gospođe Tamzyn te da su dali sve od sebe da ispune njezinu želju.

'Drago nam je što smo joj pružili barem malo utjehe u tako teškom trenutku.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:26