IMA 43 GODINE

PRED NJIM JE VELIK DAN Muškarac s bioničkim penisom izgubit će nevinost s damom noći: 'Jako sam dugo čekao na ovo, moj ud savršeno radi'

 Screenshot

Muškarac kojem su zbog grozne nesreće u djetinjstvu kad je izgubio genitalije ugradili bionički penis, izgubit će nevinost s 43 godine, i to s prostitutkom Charlotte Rose.

Mohammed Abad, koji je izgubio penis u prometnoj nesreći, rekao je: ‘Jako sam dugo čekao na ovo i to će biti sjajan početak nove godine. Penis mi sad savršeno funkcionira i želim iskoristiti priliku. Jako sam uzbuđen, ne mogu dočekati da se konačno dogodi.’

Mohammed je prvo operaciju ugradnje 20 centimetara dugog bioničkog penisa imao 2012. godine, no u potpunosti je funkcionalan tek posljednjih nekoliko mjeseci. Duž penisa ima ugrađene dvije cijevčice koje se napuhnu kad pritisne gumb na testisima.

35-godišnja Charlotte je odlučila da mu neće naplatiti spoj kad se nađu u Londonu. ‘Jako sam počašćena što je odabrao baš mene da izgubi nevinost. Planiramo prvo otići na večeru da se malo upoznamo, a zatim provesti još dva sata u intimi’, rekla je za britanski Sun.

Charlotte je inače aktivistica i vodi kampanju za seksualne slobode kao nezavisni kandidat na lokalnim izborima u Rochesteru te dodaje: ‘Sretna sam što ću mu pomoći da izgradi samopouzdanje i nadam se da će naći neku dragu ženu s kojom može provesti ostatak života.

Mohammed je inače iz Edinburgha i nije imao sreće u ljubavi. Ubrzo nakon operacije se oženio, no sve do prve bračne noći nije svojoj ženi rekao za ‘problem’. Premda ga je inicijalno podržala, brak se nije održao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:05