ŠOKANTNE PROMJENE

PRIJE I POSLIJE: TO NISU ISTE ŽENE! ILI JESU? Pogledajte ove nevjerojatne transformacije i shvatit ćete koliku moć ima šminka

 Instagram

Melissa Murphy (38) iz Los Angelesa profesionalna je vizažistica koja radi s modelima i glumicama u Los Angelesu, piše Daily Mail .

Otkako je na Instagramu počela dijeliti fotografije prije i nakon što našminka svoje klijentice, a time je predočila nevjerojatnu moć transformacije uz pomoć kozmetičkih proizvoda, na Instagramu je prikupila preko 120 tisuća pratitelja.

Instagram

Neke od djevojaka nakon šminkanja su potpuno neprepoznatljive, a o tome najbolje govore njezini radovi.

Fotografije koje Melissa dijeli izvrstan su pokazatelj toga da i djevojke koje se redovito pojavljuju na naslovnicama časopisa ili ih gledamo u reklamama imaju nedostatke kao i svaka druga žena.

No, Melissa ima tu moć šminkanja pa može učiniti sve da prikrije njihove mane i sve nesavršenosti, i to uz pomoć ruža, pudera, sjenila, korektora, rumenila i ostalog.

Instagram

Ovim poslom počela se baviti nakon što je radila u dućanu s kozmetičkim proizvodima u jednom dućanu pa je upoznala redatelja koji radi u porno industriji. On joj je ponudio posao, a ona je pristala.

Instagram

- Šminka može poboljšati naš izgled i omogućiti nam da se transformiramo u što god želimo. No, na kraju, sve smo mi žene iste. Ljudska bića sa savršenim manama - zaključila je ova vizažistica.

Instagram

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:50