ASTRO PROGNOZE

PROČITAJTE NAJVEĆI I NAJBOLJI HOROSKOP Saznajte jesu li vam i koliko zvijezde naklonjene u tjednu koji dolazi

Tjedni impulsi

Ovaj će tjedan obilježiti pomrčina Mjeseca na prvim stupnjevima Ovna. Na psihološkom planu i na razini svakodnevnog funkcioniranja, pomrčine mogu donijeti kaotične događaje i naglašenu emotivnu osjetljivost, ali istodobno nose potencijal za pozitivnu promjenu i razrješavanje neugodnih situacija. Naglasak u ovom tjednu bit će na problemima u komunikaciji, nejasnim situacijama i odnosima, a svi problemi nastali iz ovih razloga izići će na površinu. Možda rješenja za njih neće biti jednostavna i brza, ali svaki trud koji se uloži u njihovo rješavanje će biti višestruko nagrađen. Potrebno je osnažiti samostalnost i neovisnost, hrabro izraziti svoju osobnost, pa će uspjesi ostvareni vlastitim naporima donijeti puno zadovoljstva.

OVAN

U fokusu su partnerski odnosi, borba za moć i usuglašavanje stavova

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Intenzivno razmišljate o nekim svojim intimnim željama za koje vam se činilo da ćete ih ostvariti, ali vam to opet nije pošlo za rukom. U dogovoru s partnerom potražite rješenja koja će vas oboje učiniti sretnima. Ako u vašem odnosu nedostaje razumijevanja i podrške, pokušajte privoliti partnera da potražite pomoć. Osoba iz poslovnog okruženja može vam pomoći u stvaranju strategije za osobni uspjeh.

VAŠ PARTNER: Vaga vam može dati odlične ideje, pod uvjetom da ste spremni saslušati je, a što je još važnije, i „čuti“. Između vas propupala je senzualnost koju nećete moći ugasiti tek tako, snagom volje.

POSAO I NOVAC: Posao vam je rutinski, dosadan i naporan. Unatoč osjećaju da tapkate na mjestu i da počinjete lagano gubiti konce iz ruku, i dalje se prepuštate predvidivoj kolotečini, želeći izbjeći dodatne napore i rizike.

ZDRAVLJE: Manje zdravstvene poteškoće mogu nastati zbog nedostatka discipline u liječenju, zanemarivanja liječničkih savjeta ili pretjeranog uvjerenja da sami možete poboljšati zdravstveno stanje. Ne činite ništa što može usporiti oporavak , ne budite destruktivni.

DAN ZA AKCIJU: Informacije koje će do vas dolaziti u utorak mogu vas navesti na nepromišljeni postupak. Ne vjerujte svemu što čujete ili vidite, ne trošite na stvari koje vam nisu potrebne i nemojte se povoditi za raspoloženjima, svojim ni tuđim.

SRETNI BROJEVI:

5, 11, 20, 4,1 56

BLIZANCI

Pričljivost i nedostatak takta stvaraju vam probleme u odnosima

Ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Bit ćete sitničavi i skloni partneru zamjerati stvari koje inače ne primjećujete dok ćete, istodobno, ignorirati činjenicu da ni vi njemu niste skloni izići ususret, i u pitanjima koja su njemu jako važna. Česte promjene u vašem raspoloženju neće biti izazvane objektivnim okolnostima. Kao da ćete imati neki svoj ritam koji neće biti shvatljiv osobama u neposrednoj blizini.

VAŠ PARTNER: Preosjetljiva Riba neće se ugodno osjećati u vašoj blizini. Prije nego što joj počnete ukazivati na greške i propuste, razmislite što ćete time postići.

POSAO I NOVAC: Nesigurnost ili briga koju osjećate zbog razvoja poslovnih prilika negativno djeluje na radni elan i želju da uložite dodatni napor s ciljem ostvarivanja poslovnih ciljeva do kojih vam je stalo. Mogli biste imati loš, iako neutemeljen predosjećaj da će tekući projekti završiti neuspjehom ili da vam suradnici prešućuju važne informacije. Reakcije koje će vaše sumnje potaknuti nisu najbolje rješenje. Zadržite distancu prema osobi koja vam nešto nudi.

ZDRAVLJE: Zadržite oprez i ne očekujte od sebe uobičajeni maksimum. Neraspoloženje i unutrašnji nemir mijenjaju sliku stvarnosti, pa u svemu vidite problem. Male promjene u izgledu vratit će vam samopouzdanje!

DAN ZA AKCIJU: Subota je vaš dan. Bit ćete dobro raspoloženi i zainteresirani za zabavu i druženja. Izlazak u večernjim satima pretvorit će se u provod u velikom i veselom društvu

SRETNI BROJEVI:

14, 16, 29, 55, 61

LAV

Fokus vam je na prioritetima, donosite financijski dobre odluke

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: S Venerom, boginjom ljubavi u svom znaku spontano ćete se izražavati, iskreno pokazivati osjećaje, a svojom ljubavlju zasipati partnera, djecu i prijatelje. Pružit ćete ruku pomirenja rođaku, u želji da se oslobodite ograničenja koja vas ometaju u gradnji bolje budućnosti. Vjerujete sebi i svojim instinktima, što će vam pomoći naročito pri zavođenju i osvajanju. Verbalna spretnost i dovitljivost bit će pritom vaši glavni aduti, a uspjeha ćete imati i kod osoba koje slove za teško dostupne.

VAŠ PARTNER: Odnos s Ovnom zabavan je i produktivan. Ni vama ni njemu ne nedostaje poduzetničkog duha, ambicije i žara. Pripazite samo da se miješate jedno drugome u posao.

POSAO I NOVAC: Spretno ćete se prilagođavati zahtjevima poslodavaca, fokusirano se boriti s ograničenjima i vješto educirati suradnike kojima nedostaje samostalnosti u radu.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro, a neupitna je i unutarnja snaga. Ništa ne može umanjiti vašu potrebu za unaprjeđenjem zdravlja i životnih okolnosti pa ćete izvrsno savladavati sve zdravstvene poteškoće. Zapažene rezultate ostvarujete i u poslu, čak i nadmašiti neka svoja ograničenja.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu vas očekuju manja iskušenja u ljubavnom životu, osobito ako se netko dvoumi između vas i još jedne osobe. Neobičan splet okolnosti može pridonijeti da se otkriju vaše ljubavne tajne.

SRETNI BROJEVI:

15, 22, 60, 69, 77

BIK

Buran tjedan prepun izazova, neobičnih zapleta, ali i raspleta

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Nakon razgovora s voljenom osobom pokreće vas nova snaga. Odlučni ste u želji da uskladite ritam s partnerom, ali ste skloni zanemariti činjenicu da ne ovisi sve o vama. Partner vam zamjera više zbog neiskrenosti i nespremnosti da neke stvari podijelite s njim, negoli zbog konkretnih postupaka. Vaša će iskrenost biti blagotvoran lijek i moćna poluga sklada, a na vama je da se konkretnim djelima izborite za svoju ljubav.

VAŠ PARTNER: Bit će nešto više natezanja ili rasprava s osobom rođenom u znakuVage, ali ćete sve konflikte konstruktivno razriješiti, na obostrano zadovoljstvo. Vaša borbenost i njena vještina taktičke manipulacije u poslu će se ispreplesti na obostrano zadovoljstvo.

POSAO I NOVAC: Povoljnije okolnosti na radnom mjestu dobar su razlog za dobro raspoloženje i optimizam. Neizvjesnost koja vas je pratila u proteklim tjednima glede jednog novčanog pitanja popušta, a vi dobivate informacije koje vas vesele. Od mira i zadovoljstva dijeli vas samo korak.

ZDRAVLJE: Neka u fokusu budu leđa i vrat, čuvajte se propuha i dugog sjedenja za kompjutorom. Neka vas jutro potakne na šetnju za promišljanje.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu je moguć poslovni razgovor koji će iznjedriti novim idejama, a moguće i partnerskom suradnjom. Ono za čime žudite čeka vas u neposrednoj blizini; kroz osobu, mjesto ili događaj. Odlučite se za akciju i budite neustrašivi!

SRETNI BROJEVI:

2, 11, 18, 37, 91

RAK

Suočite se s objektivnim činjenicama, tako si otvarate nova vrata

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Ljubavno zadovoljstvo, kao i ostvarivanje željenih rezultata ovisit će najviše o vama. Budete li lutali osjećajnim labirintima, ne znajući kojim putem krenuti u traženju izlaza, izgubit ćete sigurnost u sebe i povjerenje u drugu stranu. Neka intuicija bude vaš vodič pri donošenju odluka jer ćete u pojedinim trenucima morati donijeti odluke i stajati iza njih. Pokušate li pobjeći od onoga što vam se ne sviđa, kao da će vas sjena neugode pratiti u stopu i ispunjavati vas nemirom. Utorak je dobar dan za one željne opuštanja i ugodnih trenutaka s prijateljima.

VAŠ PARTNER: Optimizam i duhovitost Strijelca lijek je za vaše neraspoloženje. Bit ćete kompatibilan par koji će plijeniti znatiželju, ponekad i izazivati zavist.

POSAO I NOVAC: Kada su u pitanju zarade i dogovaranje novih odnosa suradnje stjecaj okolnosti ide vam naruku, dok u području međuljudskih odnosa, a naročito s nadređenima, možete očekivati neugodna iznenađenja.

ZDRAVLJE: Tijelo će vam biti snažno, izdržljivo i uglavnom otporno na zdravstvene smetnje, ali ćete biti emocionalno osjetljivi i skloni letargiji i nervozi, koje će biti posljedica sputavanja osjećaja i neizražavanja svojih želja i potreba.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu osjećate snažan poriv da pokrenete tijek željenih zbivanja. Dosta vam je čekanja i promatranja. Djelujte u skladu s instinktom, jer sve što učinite približit će vas željenom cilju. Dan je povoljan i za kraća putovanja, a primit ćete i važne informacije.

SRETNI BROJEVI:

11, 16, 32, 50, 81

DJEVICA

Poslovna zbivanja u uzlaznoj su fazi; iskoristite podršku

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Ako ste u stalnoj vezi, sve će se odvijati prema ustaljenoj rutini dok će slobodni, nošeni spletom neobičnih okolnosti, razmišljati o novom početku. U komunikaciji s osobom koja vas privlači zadržite taktičku distancu; ne budite previše diskretni, a ni direktni. U drugoj polovini tjedna nečiji utjecaj na vaš ljubavni život mogao bi biti ograničavajući, a vjerojatno će biti u pitanju roditelji ili stariji članovi rodbine.

VAŠ PARTNER: Voljena osoba u znaku Jarca saopćit će vam vijest kojoj se niste nadali. Vaša reakcija uvelike će odrediti slijed događaja.

POSAO I NOVAC: Veći poslovni uspjesi obilježit će tjedan, pa ćete biti zadovoljni razvojem situacija. Moguće je poslovno putovanje ili razgovor s osobom na položaju, nakon kojih ćete definirati svoju poziciju u jednom projektu, ili definirati opseg poslova. S lakoćom riješavate manje probleme, a kreativnost vam je velika pomoć u radu. Sjajne ideje olakšat će put do cilja, a svojim ćete djelovanjem i pozitivnim stavom poticajno djelovati na suradnike i kolege.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali imati većih zdravstvenih problema, ali ako ste odlučili smršavjeti, to vam neće lako polaziti za rukom. Bit će vam potrebna prilična samokontrola, ako želite izbjeći otvaranje hladnjaka i uživanje u okusima.

DAN ZA AKCIJU: Srijeda donosi prilike za sklapanje novih poznanstava i učvršćivanje ostvarenih kontakata, a razmjena informacija koristit će vam u poslu i daljnjem napredovanju.

SRETNI BROJEVI:

11, 27, 40, 43, 62

VAGA

Ne gubite vrijeme na analize, zakoračite na 'pozornicu' života

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Svjesni ste da odnos s voljenom osobom nije savršen, ali trenutno nemate volje, a ni dovoljno poticaja da poboljšavate sporne situacije. Izbjegnete li svađe oko svakodnevnih obiteljskih obaveza, i savladate li se od nepotrebnih prigovora vi ćete se osjećati ljepše, a druga strana ugodnije u vašem društvu. Ako ste u potrazi za partnerom, ohrabrujući smiješak osobe koju ne poznajete ili ste u površnom kontaktu preko posla, potaknut će vas na maštanje.

VAŠ PARTNER: Postupci ili izjave Vodenjaka mogu vas zabrinuti i uznemiriti. Pomozite mu, ali tek nakon što procijenite jesu li njegovi problemi objektivno ozbiljni. Iskrenost će biti na testu u petak.

POSAO I NOVAC: Pomalo ste obeshrabreni jer napori da pozitivno utječete na poslovne okolnosti ne daju rezultate, a niste zadovoljni ni zaradama. Spremni ste na svaki poslovni aranžman koji vam omogućuje stabilnost i zaradu. Ako tražite posao, ipak nemojte pristati na onaj koji će biti samo polovično ili privremeno rješenje. Budite jasni pri izražavanju svojih zahtjeva i potreba ako želite posao obavljati učinkovito.

ZDRAVLJE: Emotivna stabilnost i sigurnost ključni su za vaše zdravlje. Ukoliko ostanete aktivni i u kontaktu s pozitivnim i vedrim osobama, osjećat ćete se snažnije, zanimljivije i poželjnije.

DAN ZA AKCIJU: Zanimljivi događaji koji će vam vratiti nadu i dobro raspoloženje očekuju vas u petak; ipak, prije negoli nečiji prijedlog prihvatite, prikupite potrebne informacije iz više različitih izvora.

SRETNI BROJEVI:

12, 13, 21, 41, 70

STRIJELAC

Zadržite fokus na poslovnim zbivanjima, gubite korak s rokovima

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: U svakodnevnicu pokušavate unijeti živost i dinamiku. Partnera želite motivirati na zajedničke izlaske, ugošćavate prijatelje i drage ljude i na mnogo načina pokušavate nadoknaditi trenutke bliskosti koje već neko vrijeme propuštate zbog obaveza ili neslaganja s partnerom. Ukoliko ne pokaže volju da s vama sudjeluje u društvenom životu, počet ćete pronalaziti druge načine zabave i sugovornike s kojima ćete moći razmjenjivati svoje misli, doživljaje i osjećaje. Dogodi li se to, bit će znak da vam je veza u krizi.

VAŠ PARTNER: Vodenjak vas potiče da ostvarite svoje želje, ohrabruje vas u vašim borbama, ali i navodi na nepromišljene postupke. Ipak, volite biti s njim!

POSAO I NOVAC: Borbe u poslovnom okruženju će se zaoštriti. Mogli biste se naći u središtu grubih natjecanja za moć, bolju poslovnu poziciju ili zarade. Ukoliko se natječete za novo radno mjesto, svjesni ste toga da vam predstoji oštra borba s konkurencijom, koja će se voditi i na zakonski neprihvatljive načine. Zadržite fokus na važnim stvarima u poslovanju.

ZDRAVLJE: Ljutnja i osjećaj nemoći pred većim poslovnim preprekama može u vama pobuditi pesimizam i malodušnost. Usmjerite pažnju na ono pozitivno što vas okružuje, ohrabrite se, družite se s veselim osobama; tako ćete ojačati psihičku stabilnost.

DAN ZA AKCIJU: Nastup pred većim brojem ljudi, važno izlaganje ili prezentacija vaših ideja imaju velike izglede za uspjeh u ponedjeljak.

SRETNI BROJEVI:

7, 11, 27, 42, 73

VODENJAK

Ne dajite obećanja koja nećete moći ispuniti , ne nudite olako pomoć

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Često ćete razmišljati o jednoj osobi, analizirati njene izjave i pitati se što ona osjeća prema vama, ili hoćete li se, kada i pod kakvim okolnostima ponovno vidjeti. Takva, naglašena zaokupljenost njome trebala bi vas navesti da se zapitate što vi zapravo osjećate. Samozavaravanje i razmišljanja o tome kako vaša veza ionako ne bi bila uspješna, zadržavaju vas u močvari lošeg raspoloženja i uskraćuju vam mogućnosti ostvarivanja ljubavnog zadovoljstva.

VAŠ PARTNER: Temeljitost i oprez Djevice odgovarat će vam u predstojećim danima. Oslanjat ćete se na nju naročito u situacijama kad bude trebalo donijeti odluke koje mnogi neće podržavati.

POSAO I NOVAC: Preopteretit ćete se različitim obavezama, a u želji da privedete kraju započete aktivnosti planirat ćete previše stvari istovremeno. Sada ste vrlo spretni i komunikativni, s lakoćom ostvarujete kontakte i uvjerljivi ste u nastupu, pa će okolnosti pogodovati onima koji se bave obrazovanjem, trgovinom ili rade kao samostalni zanatlije.

ZDRAVLJE: Puni ste energije, spremni na svaki fizički izazov, ali lako možete postati previše aktivni, pa čak i uznemireni. Usmjerite li pravilno energiju, ovo će biti dani u kojima ćete uživati u dobrom zdravlju i odličnom raspoloženju.

DAN ZA AKCIJU: U subotu ćete moći bez puno napora obaviti mnoštvo sitnih poslova, obaviti pregovore, razgovarati s poslodavcima o svojoj poslovnoj perspektivi ili zatražiti povišicu.

SRETNI BROJEVI:

27, 36, 52, 55, 77

ŠKORPION

Odlučujete se posvetiti sebi, a to činite na konstruktivan način

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Želite li razrješenje svoje ljubavne situacije privesti kraju ovaj tjedan, jasno stavite do znanja što želite. Mogla bi vas iznenaditi partnerova reakcija, koja će biti sasvim drugačija od ičega što ste mogli zamisliti. Ako vam je veza u dinamičnom razdoblju, razrješenje određenih okolnosti očekujte od utorka. Iako će se pritom naći na udaru različitih emocija, kada sve prođe, osjetit ćete mir i odahnuti s olakšanjem. Ako ste u novoj vezi, pratit će vas osjećaj krivice ili grižnja savjesti zbog osjećaja da zanemarujete posao, učenje ili obitelj.

VAŠ PARTNER: Blizanac će vas mamiti pričama o budućnosti, a vi ćete biti spremni povjerovati mu. Ipak, u sebi znate da u odnosu s njim ne zadovoljavate svoje potrebe.

POSAO I NOVAC: Ako ste sretni i radite posao koji volite, u tjednu ste u kojem ćete uživati u posebno dobrim trenucima pohvala i priznanja koja će vas ispunjavati ponosom. Ugodni trenuci u radnoj sredini će vas motivirati na veće radne napore. Uživat ćete u ozračju koje će zavladati sredinom tjedna, kada biste mogli preduhitriti dolazak nenajavljene kontrole, odnosno inpekcije.

ZDRAVLJE: Zanemarivanje manjih simptoma, prehlade ili upale može vam stvoriti veće poteškoće. Prije nego što potražite alternativne i neagresivne načine liječenja, saznajte točnu dijagnozu. Obavite potrebne preglede i ne štedite na vitaminima!

DAN ZA AKCIJU: Romantični, zaneseni i svjesni svojih osjećaja bit ćete u srijedu. Oslobodite što više vremena za druženje s osobom koju volite.

SRETNI BROJEVI:

9, 18, 27, 42, 90

JARAC

Učenici, studenti i obrtnici iskoristit će vjetrove promjena

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Iako vam zahtjevi nadređenih osoba, autoriteta ili roditelja kradu energiju, vaša emotivna stabilnost jača, a vi ste spremni boriti se za sebe i ono što želite ostvariti. Veseli vas činjenica da iskra koja vas potiče na djelovanje ne ovisi o vašem ljubavnom statusu, partneru i odnosima s drugima, nego da je njen okidač vaša osobna moć, snaga i kreativnost. Svjesni ste svih dobrih stvari koje vas okružuju i svih pozitivnih osoba koje su prisutne u vašem životu. U drugoj polovini tjedna mogli bi vas zbuniti pažnja i naklonost koju vam pokazuje jedna osoba.

VAŠ PARTNER: Riba vas zbunjuje svojim nedorečenim i neobičnim izjavama te hirovitim postupcima, ali vam je ipak neodoljivo privlačna.

POSAO I NOVAC: Okolnosti u radnoj sredini krenut će u pozitivnom smjeru. Poslovi na koje ste čekali zeleno svjetlo, korisne informacije koje nisu dolazile do vas na vrijeme, kašnjenje uplata i sve ostalo što vas je usporavalo, prestat će.

ZDRAVLJE: Još jedna odluka o dijeti ili promjeni loših navika neće vam donijeti rezultate, ne uložite li potreban napor. Razmislite o svojim motivima; ne osjećate li njihovu poticajnu energiju i emocije, bilo bi uputnije da se ne upuštate u takve aktivnosti.

DAN ZA AKCIJU: Dobar trenutak za dovršavanje poslova, dogovore sa suradnicima i stvaranje novih poslovnih strategija očekujte u četvrtak. Večernji sati će biti zabavniji u društvu, pa ne odbijate poziv za izlazak.

SRETNI BROJEVI:

4, 13, 27, 36, 54

RIBE

Da biste riješili probleme, nužno je prionuti na rješavanje

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Kada je u pitanju osoba koju ste nedavno upoznali i koja vam je prirasla srcu, vaša bi vam nerealna očekivanja mogla priskrbiti razočaranja ili bolje rečeno – iznenađenja. Nakon što vam prizna da prema vama gaji jake, ali prijateljske osjećaje, nećete znati kako reagirati: distancirati se od nje ili prihvatiti njene uvjete. Spremno pristajete na odnos u kojem ste vi strana koja voli više i trenutno se ne žalite zbog toga. Pitajte se zašto je tomu tako. Usprkos tome što vaše ljubavne želje nisu ispunjene, uživate u zanosu i očekivanju slijedećeg susreta s osobom o kojoj maštate.

VAŠ PARTNER: Strijelac ne odgovara na vaše osjećaje, ali vi i dalje gajite nade, premda vam ni samima nije jasno što točno želite. Okolnosti traže više hrabrosti i odlučnosti, ako se želite izboriti za sebe.

POSAO I NOVAC: Pred vama je prilično napet i naporan tjedan. Čak i ako se u poslu sve bude odvijalo u skladu s vašim očekivanjima, gubit ćete strpljenje. Obveze koje sada zanemarite ili odgodite lako se mogu pretvoriti u veći problem. Ne oslanjajte se na „sreću“, jer ona dolazi onima koji ustrajno rade,

ZDRAVLJE: Povremeni zdravstveni problemi mogu vas previše zabrinuti i nepotrebno opteretiti. Ovo nije vrijeme za odmak od stvarnosti, već za prihvaćanje realnog stanja.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak biste mogli dodatno zakomplicirati svoj ljubavni život ili se nadati nečemu što se neće ostvariti. Preokrenite stvari u svoju korist!

SRETNI BROJEVI:

2, 34, 30, 51, 72

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:54