NAJLUĐA NOĆ JE BLIZU

GDJE ZA DOČEK 2013. Ludujte na Kubi i Times Squareu ili krstarite do Kariba

U Hrvatskoj novogodišnju noć možete provesti u nekom od hotela uz wellness, ples i bogati meni

Naluđa noć u godini opasno se približava, a vi još uvijek niste sigurni gdje ćete dočekati novu 2013. godinu? Na raspolaganju su vam aranžmani u Hrvatskoj, krstarenja čarobnim brodovima, uživanje pod mediteranskim suncem, popularna i sasvim posebna mjesta u Europi, kao i daleke, egzotične destinacije.

Ako vam se ne putuje preko granice, možete birati među brojnim aranžmanima turističke agencije Atlas na Jadranskoj obali.

Budimpešta najjeftinija

U dubrovačkom hotelu Radsson Blu Resort 5* novogodišnju noć dočekajte za 2240 kuna ili se potpuno opustite u wellness hotelu Aurora 4* u mirisnoj borovoj šumi Sunčane uvale u Malom Lošinju za 1145 kuna. U Hrvatskoj se među pogodnosti ubrajaju novogodišnje večeri, poklon-suveniri, glazba i ples, vatromet, kao i dječji doček Nove godine za najmlađe članove obitelji. Cijenom najpovoljnije su nama najbliže europske destinacije poput Budimpešte, gdje će vas trodnevni doček stajati 870 kuna, ili Praga u koji na 4 dana možete otputovati autobusom za 1590 kuna.

Splavarenje po Dunavu

Doček Nove 2013. organizira se za 300 kuna po osobi i na splavu restoranu i najvećem beogradskom brodu koji će u novogodišnjoj noći ploviti prema novom mostu na Adi. U cijenu je uključena neograničena konzumacija domaćih i stranih pića te bogati švedski stol. Ulazak u Novu godinu bit će za pamćenje odaberete li slavlje u europskim prijestolnicama kao što su London i Pariz. Ako ste raspoloženi za daleka europska putovanja, krenite na novogodišnju portugalsku turu od 5 dana zrakoplovom i uživajte u živopisnom Lisabonu, Portu, Fatimi, Batalhi i Coimbri. Tura stoji 4990 kuna i uključuje 4 noćenja u hotelima sa 4 zvjezdice, zrakoplovnu kartu i ulaznice za znamenitosti. Doček Nove godine u orijentalnom Istanbulu zrakoplovom sa 3 noćenja stoji 3690 kuna, dok će vas let u futuristički Dubai sa 4 noćenja stajati 6890 kuna.

Poželite li otići zaista daleko, na raspolaganju su vam putovanja od 9 dana na temperamentnu Kubu za 14.290 kuna. New York, grad koji nikada ne spava, odličan je izbor za najluđi provod u godini. Dočekajte 2013. na Times Squareu odbrojavajući zajedno s okupljenim mnoštvom zadnje sekunde stare godine i gledajući kako se spušta čuvena svijetleća kugla. Petodnevno putovanje u New York stajat će vas 9390 kuna. S Kompasom za 9490 kuna na 8 dana otputujte u intrigantni Hong Kong i 2013. dočekajte na njegovim blještavim ulicama. Ne treba zaboraviti niti krstarenja Mediteranom ili dalekim Karibima.

Otisnite se kruzerom

Uplovite u novogodišnju noć na kruzeru opremljenom salonima, barovima, kazalištem, kockarnicom, diskotekom, fitness dvoranom, bazenom, knjižnicom. Krstarenje na kojem ćete posjetiti zapadni Mediteran do Madeire, Kanara i Maroka stoji 6110 kuna, a Novu godinu dočekat ćete u Funchalu na portugalskom otoku Madeira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 00:42