Stalni razvoj

Groupama osiguranje s više od 120 godina tradicije - svjetsko iskustvo obogaćuje domaće tržište

Groupama

Kombinacijom znanja, resursa inovativnih rješenja te domaćih stručnjaka u Hrvatskoj i Sloveniji, uspješno grade efikasan poslovni model

Groupama osiguranje jedna je od vodećih europskih kuća u svom poslovnom području djelovanja, te članica jedne od najvećih francuskih i uopće najstarijih i najznačajnijih europskih osigurateljskih grupacija - Groupama grupe.

Riječ je o jednoj od najozbiljnijih figura u svjetskoj osigurateljskoj industriji, s više od 120 godina tradicije u životnom i neživotnom osiguranju koja brine o 13 milijuna osiguranika u 12 država na tri kontinenta. Stalnim razvojem inovativnih i održivih proizvoda usklađenih s potrebama klijenata, te dostupnih putem tradicionalnih, Banko i digitalnih prodajnih kanala u skladu s tržišnim potrebama stvara dodanu vrijednost za osiguranike. Groupama osiguranje u Hrvatskoj, kao i u ostatku svijeta donosi kvalitetan, pošten i konkurentan osigurateljski proizvod i potvrđuje ono što ih izdvaja od drugih - partnerski odnos, standard usluge jednak u svim dijelovima svijeta i društvenu odgovornost u pružanju sigurnosti osiguranicima.

Police Groupama osiguranja, odnosno široki portfelj inovativnih osigurateljnih proizvoda i usluga za različite segmente klijenata uključuje razne police životnih i neživotnih osiguravateljnih proizvoda, automobilsku odgovornost, puni kasko i djelomična kasko pokrića, osiguranje imovine, odgovornosti, nezgoda, životna osiguranja, putno zdravstveno osiguranje, kao i posebne pakete te raznovrsna pokrića prilagođena poslovanju pravnih osoba.

image

Sandi Sterpin Groupama

Ovi proizvodi Groupama osiguranja mogu se ugovoriti u regionalnim centrima u Zagrebu, Splitu Rijeci, Zadru i Velikoj Gorici, dok su u pripremi oni u Varaždinu i Osijeku, kao i kroz mrežu 110 poslovnica OTP banke, te putem više od sto vanjskih agencija za distribuciju. Na slovenskom tržištu dostupni smo kroz mreže poslovnica SKB i NKBM banaka, a uskoro krećemo s otvaranjem vlastitih regionalnih centara i partnerskih odnosa s agencijama za distribuciju. O proizvodima Groupama osiguranja te dostupnosti u prodajnoj mreži više na www.groupama.hr, odnosno www.groupama.si.

Kombinacijom znanja, resursa i inovativnih rješenja naše Grupe, te domaćih stručnjaka u Hrvatskoj i Sloveniji, uspješno gradimo efikasan i dinamičan poslovni model koji će biti čvrst oslonac našim klijentima i partnerima. Vjerujemo kako će Groupama time obogatiti ne samo lokalna osigurateljna tržišta već doprinijeti i ukupnom gospodarskom razvoju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 12:26