KAKVA REKLAMA!

Vodeći svjetski turistički magazin objavio reportažu o jednom od najljepših hrvatskih otoka!

Bol na Braču
 Tom Dubravec / CROPIX
Reportažu na 12 stranica o Braču pod nazivom "Heart of Stone" (Srce kamena) potpisuje Marcel Theroux, ugledni britanski spisatelj

Velika reportaža o otoku Braču objavljena je u posebnom online izdanju britanskog magazina Lonely Planet, u kojemu su objedinjeni do sada neobjavljeni materijali o destinacijama diljem svijeta, izvijestili su u srijedu iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Reportažu na 12 stranica o Braču pod nazivom "Heart of Stone" (Srce kamena) potpisuje Marcel Theroux, ugledni britanski spisatelj i autor popularnog romana The Secret Books.

Osim općih informacija o tom otoku prikazuju se njegove atrakcije i tradicija, poput obrađivanja kamena, pustinje Blaca, Zmajeve špilje, Vidove Gore, plaže Zlatni rat i drugih.

Komentirajući takve objave u inozemnim medijima i na 'travel' platformama dobrodošlima za pozitivnu afirmaciju Hrvatske, direktor HTZ-a Kristjan Staničić ističe da web stranica Lonely Planeta kao jednog od vodećih svjetskih turističkih magazina i vodiča ima više od 17 milijuna mjesečnih posjeta.

Direktorica HTZ predstavništva u Velikoj Britaniji Darija Reić smatra pak da takva reportaža mnogim Britancima može poslužiti kao inspiracija za planiranje posjeta i Braču i Hrvatskoj, koji šarolikom ponudom ne trebaju biti samo na "listi želja", već ih treba i redovito posjećivati i iskusiti svaki put nešto novo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:36