POŠTIVALI MJERE

Najbolji barovi Jadrana: Biogradski Aqua gorio zbog Rozge, pjevačica oduševila 500-tinjak fanova

Jelena Rozga
 Dan Figenwald
Kako kaže vlasnik poznate Aque, biogradski se beach klub odlično snalazi i u novonastaloj situaciji

Kako kaže vlasnik poznate Aque, biogradskog beach kluba koji se - za razliku od mnogih jadranskih - odlično snalazi i u novonastaloj situaciji, Danijel Šangulin:

- Velike estradne zvijezde su ljudi s kojima se sve lijepo da dogovoriti. Osim nekih s kojima se to ne može.

Dosta je mudrosti u toj jednostavnoj misli. Naime, Jelena Rozga, možda najveća hrvatska estradna zvijezda, oduševila je 500-tinjak fanova novim uspješnim nastupom. Moglo je tu biti i 1200 ljudi, ali pazilo se na sve ono na što se ovih dana mora paziti.

image
Aqua Biograd
Dan Figenwald

Aqua je svejedno izgledala fino popunjena, točila su se i jednostavna pića i skupi kokteli, naručivale boce ali i male bočice vode... Publika je, dakle, bila šarolika na ovom koncertu, baš onako kako to i bude kada se na pozornicu popne Rozga ili netko sličnog kalibra. Uostalom, koliko se plažnih barova može pohvaliti činjenicom da im iz Zagreba publika stiže samo radi koncerta. Na jedan dan! Kada je spominjao “one zvijezde s kojima se ne da dogovoriti”, Šangulin je mislio na neka imena naše prve estradne lige, na izvođače koji naprosto niti u ovim uvjetima ne namjeravaju cijenu svojeg nastupa prilagoditi situaciji.

Ok, njihov problem. I nije tema ovog teksta.

Tema i ideja su da je Aqua (slavi 10 godina postojanja) sjajno mjesto, nepretenciozno uređeno, pravi beach bar kakvih bi trebalo biti više na našoj obali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 01:32