ČARI ŠPANJOLSKE

NIVES I GORAN OTKRILI GDJE PROVODE LJETO S popularne turističke destinacije javila se najljepša žena svijeta, ali ni Ivaniševići joj nisu odoljeli

 Instagram
 

Ako je Santorini bio hit ljeta 2016., godinu nakon turska Antalya, ovoga je zasigurno Marbella u Španjolskoj, piše Slobodna Dalmacija.

Smješten na Sunčanoj obali ("Costa del sol") ovaj španjolski grad pravi je južni biser te države. Ne samo da zbog svog mediteranskog ugođaja predstavlja lokaciju idealnu za ljetovanje, već je riječ o pravom malom živopisnom i poviješću bogatom mjestu.

Stoga će rijetke, koji odluče u njemu provesti nekoliko dana godišnjeg odmora, razočarati. Ako je vjerovati isključivo društvenim mrežama, a treba priznati kako se upravo tamo rađaju i umiru trendovi, ovog je ljeta malo kojoj poznatoj osobi, naročito u influencerskim vodama, promakla bajkovita Marbella.

Njene čari trenutno otkriva i Adriana Lima. Najpoznatija Viktorijina anđelica i po mnogima najljepša žena na svijetu ljetuje u Španjolskoj, a iz Marbelle se javila u dobrom raspoloženju i još boljem društvu.

Brazilska ljepotica odmara se u društvu srpske stilistice Ane Antić. Kći srpskog nogometaša i trenera Radomira Antića s Limom se počela družiti u Americi, gdje gradi karijeru, a koliko su se zbližile svjedoči i zajedničko putovanje.

"Čarobni prijatelji koji ti uljepšavaju dan", poručila je Srpkinja.

A ne bi bilo neobično da u svojim provodima gradićem nabasaju na jedan poznati domaći par. Posljednja objava na Instagramu otkriva da u čaroliji Sunčane obale uživaju i Ivaniševići - Nives i Goran pohvalili su se turističkim razgledavanjem grada, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:27