UGODNI AMBIJENT

Novi-stari restoran u Marini Punat otvara svoja vrata tijekom srpnja 2023. godine

Marina Punat

 Promo
Iako ukupni kapacitet restorana Marina ostaje približno isti, prostor je razdvojen na dvije razine i tri zone

Ambiciozan projekt cjelovite rekonstrukcije restorana u Marini Punat ubrzano se privodi kraju. Srušen do temelja u listopadu 2022., restoran Marina izronio je u potpuno novom arhitektonskom rješenju, a početak poslovanja očekuje se tijekom srpnja 2023.

„Potpuna rekonstrukcija objekta bila je jedino logično rješenje, prije svega zbog modernizacije kuhinje“, kaže Renata Marević, direktorica Marine Punat.

„Prilikom izgradnje restorana, velika je pažnja posvećena uređenju ambijenta pa vjerujemo kako će naš restoran Marina postati još popularnije mjesto za druženja, kako privatna tako i poslovna. Novost je polivaletna dvorana kapaciteta do 50 osoba, namijenjena manjim skupovima, kao spoj produktivnog i opuštenog poslovnog susreta u ugodnom nautičkom ambijentu.“

image

Marina Punat

Promo

Kroz razne edukacije ove godine, ugostiteljski se tim fokusirao na pripremu ribljih jela koristeći autohtone i manje poznate namirnice, vođen poznatim hrvatskim chefom Davidom Skokom.

Iako ukupni kapacitet restorana Marina ostaje približno isti, prostor je razdvojen na dvije razine i tri zone. U prizemlju se nalazi bistro bar s laganim dnevnim jelima poput tjestenina, salata i toplih sendviča, dok se uz terasu pruža atraktivna lounge zona s udobnim separeima okruženima vodom. Na katu je, u nešto mirnijem i profinjenijem ambijentu, á la carte restoran, a pogled s terase na gatove s jahtama neprocjenjiv je, bilo da ste vlasnik neke od njih ili tek maštate o vlastitom plovilu.

image

David Skoko

Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:16