POZITIVAN IMIDŽ

Prestižni američki magazin za putovanja uvrstio dvije plaže na Jadranu među najljepše u Europi

Plaža Nugal
 Ivo Ravlić/Cropix
‘Condé Nast Traveler‘ ističe sve blagodati plaže Nugal zbog čega se 40-minutna šetnja do plaže apsolutno isplati

Prestižni američki magazin posvećen putovanjima "Condé Nast Traveler" uvrstio je makarsku plažu Nugal i Zlatni rat u Bolu među top 25 najljepših europskih plaža, izvijestili su u petak iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

"Condé Nast Traveler" ističe sve blagodati plaže Nugal, poput spektakularnog pogleda i kristalno čistog mora, zbog čega se 40-minutna šetnja do plaže apsolutno isplati.

U objavi magazina navedene su i prednosti plaže Zlatni rat koja je, uz svoj upečatljiv i neobičan oblik, idealna za ljubitelje vodenih sportova, poput jedrenja ili uspravnog veslanja na dasci.

image
Plaža Zlatni rat
Livio Andrijic/Cropix

Uz te dvije hrvatske plaže, na popisu 25 najljepših našle su se i brojne grčke, francuske, španjolske i talijanske plaže.

Direktor HTZ-a Kristjan Staničić istaknuo je tim povodom da najnovija objava jednog od najutjecajnijih i najčitanijih američkih magazina za putovanja potvrđuje kako Hrvatska zadržava vidljivost i pozitivan imidž na američkom tržištu.

"Unatoč trenutnoj situaciji, zbog koje u ovoj godini ne očekujemo velik broj američkih gostiju, važno je kontinuirano održavanje interesa i percepcije naše zemlje kao sigurne i atraktivne turističke destinacije", naglasio je Staničić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2022 12:20