ULTRA HD REZOLUCIJA

Prošećite ulicama Splita u ovom prekrasnom videu, izgledaju kao da su nacrtane

 Screenshot YouTube / Screenshot YouTube

Kanal na YouTubeu koji se specijalizirao za snimanje gradova u 4k Ultra HD rezoluciji, donosi novi, prekrasan video - Splita.

‘Dobrodošli u najveći grad na Jadranskoj obali i drugi najveći grad u Hrvatskoj - Split. Zavalite se i dozvolite nam da vas provedemo kroz ovu povijesnu bogatu metropolu u 4k rezoluciji, naravno’, stoji u opisu videa.

Nadalje informiraju o nastanku i povijesti grada, ali i turističkim i kulturnim atrakcijama. Sudeći po komentarima na tom video servisu korisnici su prilično oduševljeni, koliko snimkom, toliko i samim gradom.

Ime koje se krije iza kamere je Amir Kulaglić koji potpisuje snimanje i montažu, a osim Splita na kanalu možete pronaći još čitav niz gradova - Hva i Dubrovnik od hrvatskih gradova, ali i Istanbul, Sarajevo, Mostar, Budimpeštu, Banja Luku, Salzburg, Tiranu i druge.

Uživajte u prekrasnim kadrovima Splita, a više informacija pronađite na stranici na Facebooku.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:16