DVA PUTA TJEDNO

Ryanair se vraća u Rijeku, uvodi jednu liniji: Evo s kojim će gradom povezati Kvarner

 Damir Krajac/Cropix
Ovaj avioprijevoznik čak i u kriznoj 2020. godini imao je tri redovne linije prema riječkoj zračnoj luci.

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, najavio je uvođenje jedne linije prema Rijeci od proljeća sljedeće godine, prenosi Croatian Aviation.

U prodaju su već puštene karte na liniji između Bruxellesa i Rijeke.

Ryanair u ovoj ljetnoj sezoni nije prometovao prema Rijeci nakon duljeg razdoblja redovnih operacija, a ovaj je avioprijevoznik čak i u kriznoj 2020. godini imao tri redovne linije prema riječkoj zračnoj luci.

Od 27. ožujka 2022. godine uvodi se linija Bruxelles Charleroi - Rijeka - Bruxelles Charleroi koja će prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, sve do 27. listopada 2022. godine.

Na liniji će prometovati zrakoplovi tipa B737-800 kapaciteta 189 sjedala pa će u razdoblju od 7 mjeseci Ryanair ponuditi više od 23 tisuće sjedala!

S obzirom na to da će izvršni odbor Ryanaira sutra održati press konferenciju u Zagrebu, očekuje se najava novih linija ovog avioprijevoznika prema Hrvatskoj, osobito prema zagrebačkoj zračnoj luci, no kako je Turistička zajednica Kvarnera u suradnji sa Zračnom lukom Rijeka odlučila aktivno ući u pregovore s aviokompanijama za sljedeću ljetnu sezonu, neće biti iznenađenje ako ovaj avioprijevoznik u sljedećih nekoliko tjedana i mjeseci najavi još linija prema Rijeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:36