'VISIT SLAVONIA, SHARE SLAVONIA'

SVJETSKI POZNATI BLOGERI I INFLUENCERI U SLAVONIJI Promotivna vrijednost projekta je iznimno velika, objave će dnevno pratiti više od milijun fanova

Blogeri i novinari posjetili Farmu jelena nedaleko Termi
 promo

Svjetski poznati blogeri i influenceri od 6. do 10. srpnja doživjet će i iskusiti ponudu Slavonije, i to u sklopu projekta koji je za promociju ove domaće regije organizirala Hrvatska turistička zajednica.

Projekt pod nazivom "Visit Slavonia, Share Slavonia" odvijat će se na društvenim mrežama pod istim hashtagovima, a blogeri i influenceri ovdje će imati priliku prikazati slavonsku turističku ponudu, lokalitete, običaje i delicije.

"Želja nam je svijetu približiti hrvatsku kontinentalnu ponudu, posebno Slavoniju, koja ima veliki potencijal za razvoj cjelogodišnjeg turizma. U srcu turističke godine ciljano dovodimo svjetski poznate blogere, vlogere i influencere iz cijelog svijeta kako bi pokazali da i u ovom dijelu Hrvatske postoji itekako zanimljiv sadržaj za nezaboravni odmor pun doživljaja", izjavio je direktor HTZ-a Staničić, dodavši kako je promotivna vrijednost ovog projekta iznimno velika jer se procjenjuje da će objave iz Slavonije dnevno pratiti više od milijun fanova.

Među poznatim blogerima koji će na društvenim mrežama predstavljati Slavoniju jest i autor bloga CroLove, poljski bloger WojciechTyluś, njemačka blogerica Jessica Henze te Japanac Yuya Matsuo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:56