StoryEditor
POHVALE LIJEPOJ NAŠOJ

TRAVEL CHANNEL O LJEPOTAMA HRVATSKE U emisiji 'Jadran - putovanje života!' nahvalili Rovinj, Split, Hvar i Dubrovnik

 travelchannel.com

ZAGREB - Jedna od najgledanijih američkih TV postaja za putovanja The Travel Channel predstavila je ljepote Hrvatske u emisiji "Osvojite putovanje života" pozivajući svoje gledatelje na nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti i putovanje u Hrvatsku, prenose danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Ta jednosatna emisija na Travel Channelu prikazana je 27. siječnja upoznajući gledatelje s najzanimljivijim i privlačnijim dijelovima Hrvatske i Italije pozivajući gledatelje da putem internet stranice www.travelchannel.com sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj odabirom programa putovanja iz snova mogu osvojiti glavnu nagradu putovanje u vrijednosti do sto tisuća američkih dolara.

U emisiji su u Hrvatskoj predstavljeni Rovinj, Split, Hvar i Dubrovnik, a kroz niz reportaža hvale se hoteli, plaže, neponovljiva iskustva, aktivnosti te eno i gastro ponuda u tim odredištima.

Istodobno je serija članaka o Hrvatskoj objavljena i na internetskoj stranici te TV postaje, koja, kako navode iz Glavnog ureda HTZ-a, ima gotovo milijun posjetitelja mjesečno.

Članci su rezultat suradnje predstavništva HTZ-a u New Yorku i lokalnih turističkih zajednica s nizom iskusnih američkih putopisnih novinara kojima je HTZ dao podršku na putovanju skrenuvši im pažnju na znamenitosti i turističku ponudu s kojom se Hrvatska može pohvaliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. kolovoz 2020 06:54