POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

U oglasu svjetske agencije niknulo velebno zdanje na jednoj od najtraženijih lokacija u Hrvatskoj. Cijena? Vrtoglava!

Jelsa

 Dalibor Brlek/Alamy/Alamy/Profimedia/Dalibor Brlek/alamy/alamy/profimedia
Sadašnji vlasnici nekretninu su kupili 2022. godine s idejom da kamenu ljepoticu pretvore u boutique hotel

Jedna od vodećih svjetskih agencija za prodaju nekretnina Savills oglasila je na svojim stranicama prodaju velebnog kamenog zdanja u unutrašnjosti otoka Hvara. Imanje staro 200 godina sadrži seosku kuću, vikendicu i nekoliko manjih gospodarskih zgrada, a vlasnici ga prodaju za vrtoglavih 1,7 milijuna eura.

Sadašnji vlasnici nekretninu su kupili 2022. godine s idejom da kamenu ljepoticu pretvore u boutique hotel, no godinu dana kasnije ipak su odlučili prodati povijesno zdanje, otkrila je Jelena Cvjetković iz Savills Global Residentala.

- Uronjena je u prirodu i nalazi se na jednoj od najtraženijih lokacija u Hrvatskoj, na otoku Hvaru. Ima komercijalni potencijal, rekla je.

Istaknula je da su prodavatelji željeli urediti predivne vrtove, dvorišni prostor i pogled na more. Imanje, kojemu je potrebna obnova, pokriva površinu od 2.766 četvornih metara. Fotografije vile možete pogledati OVDJE.

Prodavatelj je dobio dozvolu za prenamjenu nekretnine u boutique hotel koji bi imao 14 dvokrevetnih soba s vlastitim kupaonicama, restoranom, dva bara, bazenom, svlačionicama, tušem, sobom za masažu i terapije te tri dvosobna stana za osoblje.

Savills ističe da je Hvar poznata turistička i nautička destinacija koja već godinama privlači mnoge popularne osobe, pa nabrajaju da su najsunčaniji otok na Jadranu ranije posjetili Jackie Onassis, Bono Vox, Tom Cruise i Beyonce.

- Poznat je po svojoj prirodnoj ljepoti i netaknutim plažama, ali i po živahnoj atmosferi, barovima i klubovima. Imanje ima potencijal da postane oaza mira na vrlo popularnoj lokaciji, navodi Jelena Cvjetković iz Savillsa, giganta na tržištu nekretnina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:06