ZLATNA GREDA

Uživajte u hedonističko-adrenalinskim aktivostima u srcu Kopačkog rita

Zlatna greda
 Arhiva Zeleni Osijek
Nekadašnja upravna zgrada baranjske pustare pretvorena je u edukacijski centar i izletničku destinaciju

Samo 30 minuta vožnje od središta Osijeka, a opet miljama daleko od užurbanog gradskog života, smjestila se Kuća u prirodi Zlatna Greda - pomno osmišljen koncept koji pruža praktična iskustva suživota čovjeka i prirode, sudjeluje u provedbi ekoturističkih i edukativnih programa, ali i adrenalinske zabave.

image
Zlatna greda
Vjeran Vidaković
image
Zlatna greda
Vjeran Vidaković

Nekadašnja upravna zgrada baranjske pustare - Zlatna Greda, smještena u neposrednoj blizini Parka prirode Kopački rit, pretvorena je u edukacijski centar i izletničku destinaciju s popratnim sadržajima koji će boravak posjetitelja pretvara u čisti užitak i nezaboravno iskustvo. Kuća u prirodi Zlatna Greda jedno je od omiljenih izletišta Slavonaca i Baranjaca, te pravi raj za avanturiste i zaljubljenike u prirodu. Mjesto je to gdje se spajaju prelijepa priroda, gastronomija i avanturistički duh – destinacija iz koje se nećete htjeti vratiti u stvarnost! U okviru eko centra nalazi se hostel, restoran te jedini adrenalinski park istočno od Zagreba. U ponudi su različite aktivnosti poput bicikliranja, jahanja i druženja s konjima, promatranja ptica i životinja, škole u prirodi posvećenoj temama ekologije i održivog razvoja, vožnje kanuom, veslanja, adrenalinskog parka, team buildinga, konferencija i seminara, organizacije proslava.

image
Zlatna greda
Arhiva Zeleni Osijek
image
Zlatna greda
Marin Topić

Priuštite si hedonistički doživljaj bez stresa, opustite se na nepreglednim zelenim prostranstvima, u okruženju divljine Kopačkog rita doživite brojne adrenalinske aktivnosti i iznenadite nepce okusima i mirisima baranjskih specijaliteta.

image
Zlatna greda
Vjeran Vidaković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:50