RAJ NA ZEMLJI

VIDEO: OVAJ HOTEL PROGLAŠEN JE NAJLUKSUZNIJIM U 2018. GODINI! Noćenje košta skoro 5.000 dolara, interijer je sjajan, ali pravi spektakl je okruženje

 Profimedia, Ferrari
 

Privatni otok na Maldivima s 15 luksuznih vila smještenih nad morem, proglašen je najboljim hotelom na svijetu za 2019. godinu.

Kudadoo Maldives je maleni resort koji gostima nudi boravak u jednoj od 15 jednosobnih ili dvosobnih vila i nevjerojatan pogled na ocean u kojem god smjeru se okrenuli.

No ako vam, iz nekog razloga, ne paše kupanje u kristalno čistom tirkiznom moru, dostupan vam je luksuzni bazen. U resortu može boraviti do 50 osoba, a djeci pristup nije dozvoljen. O gostima se brine stotinu zaposlenika spremnih da im ispune sve želje.

Sva električna energija potrebna za održavanje ovog hotela proizvodi se na licu mjesta jer sve vile imaju solarne panele na krovovima. No briga za okoliš tu ne prestaje jer je u resortu na minimum svedena uporaba plastike, pogotovo one za jednokratnu upotrebu.

Gostima se poslužuje vrhunska lokalna hrana pretežno morskog porijekla. Također, mogu se opustiti na masaži, akupunkturi ili refleksologiji te u prvoj na svijetu komori s himalajskom soli koja, navodno, pomaže kod problema sa sinusima.

Iako je otvoren tek nedavno, već je postao vrlo popularan među gostima visoke platežne moći. Boravak u jednosobnoj vili košta 3.400 dolara za noć, dok za dvosobnu valja izdvojiti 4.800 dolara.

Grupa Kudadoo već otprije ima i prvi podvodni hotel u kojem noćenje košta nevjerojatnih 50.000 dolara, a gostima je dostupan i podvodni muzej skulptura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:39