Pet zvjezdica

Zavirite u jedinstveni hotel koji je napokon unio blještavilo i glamur na Makarsku rivijeru

Aminess Hotels & Resorts

Aminess Khalani Hotel pravi je dijamant makarske turističke ponude s otvorenim pogledom na more, koji krasi besprijekorna gastro ponuda

Od svojeg otvorenja, Aminess Khalani Hotel 5*, koji drži titulu jednog od najljepših hotela na južnom Jadranu, očarao je brojne hrvatske i strane goste luksuznim i prostranim sobama minimalističkog dizajna te očaravajućim zajedničkim prostorima. Hotel se pritom nalazi na najljepšoj lokaciji na makarskoj rivijeri, čiju kulisu uljepšavaju prekrasno morsko plavetnilo te impozantno Biokovo.

Aminess Khalani Hotel sa svojom bogatom gourmet ponudom podiže makarsku gastronomiju na novu zavidnu razinu. Posebno se ističe The Above Rooftop Restaurant & Bar, smješten na samom vrhu hotela, koji gostima restorana nudi jedinstveni pogled prema moru te odiše glamurom pretvarajući svaki gourmet trenutak u nezaboravno iskustvo.

image

Aminess Hotels & Resorts

Hotel se prostire na čak osam katova, tako da će posjetitelji lako imati osjećaj kao da večeraju u oblacima.

Kvalitetu gourmet doživljaja osigurava činjenica da Aminess Hotels & Resorts redovito organizira edukativne radionice za usavršavanje mladih kuhara, barmena i sommeliera, na kojima polaznike educiraju ponajbolji hrvatski chefovi kao što su David Skoko, Hrvoje Zirojević, Melkior Bašić i Matija Bogdan.

No, hrana nije jedini adut Aminess Khalani Hotela koji ima 299 moderno opremljenih soba te može ugostiti oko 600 gostiju. Energy clinic wellness & spa centar ovog 5-star hotela prostire se na površini od 1600 m2 i stvoren je za luksuzno opuštanje. Elegantan unutarnji bazen, privatan SPA kutak, velik izbor sauna i moderna teretana s pogledom na bazen bit će savršen začin opuštajućeg odmora u Makarskoj, što će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje well-beinga.

image

Aminess Hotels & Resorts

Impozantna wellness ponuda nudi opuštanje u turskoj kupelji, finskoj i bio sauni, hamamu, jednom od rijetkih u Hrvatskoj. Tu su i tuševi doživljaja, jacuzzi, ledena fontana i poseban prostor za opuštanje s luksuznim SPA ležaljkama, svježim voćem i čajevima. Wellness ponudu zaokružuje privatni SPA kutak u kojem gosti mogu uživati u vrućoj kupelji, infracrvenoj sauni, grijanom bračnom krevetu i, naravno, opuštajućim masažama.

Svi hotelski sadržaji kreirani su prema preferencijama gostiju koji žele savršen wellness odmor na gotovo idealnoj lokaciji na Jadranu. Boravak u ovom 5-star hotelu uistinu je poseban i nezaboravan doživljaj za sve goste željne dobrog i zdravog opuštanja, kojima nudi samo najbolje od gourmet i wellness ponude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 11:12