Bez obzira na prigodu, tjestenina je uvijek dobar izbor. A želite li svoje gurmansko iskustvo obogatiti autentičnim talijanskim okusima, odgovor je jasan: kušajte novu vrhunsku tjesteninu AL BRONZO. Što je njezina specijalnost? Izrađena je posebnom metodom Lavorazione Grezza (grube obrade) uz pomoć brončanih kalupa za čvrstu i izrazito grubu teksturu.
Upravo ta gruba tekstura omogućuje još bolje kulinarsko iskustvo: vaš će se omiljeni umak još bolje sljubiti s tjesteninom i nastat će prava harmonija okusa!
Zlatna boja jantara, robustan karakter i jedinstveni okus novih tjestenina temeljeni su na mješavini kvalitetnih vrsta premium durum pšenice. Visok sadržaj proteina daje tjestenini posebnu, čvrstu teksturu. Baš svaki zalogaj tako postaje putovanje u najeminentnije kulinars...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....