NOVI LIKE!

RAZMIŠLJATE O NABAVI KUĆNOG LJUBIMCA? Evo koliko košta imati psa, mačku, ribice, papigu... Otkrivamo i kako ih izabrati te gdje ih trebate liječiti!

Kako izabrati kućnog ljubimca? Koliko košta imati psa, mačku, ribice, papigu…? Kod koga liječiti ljubimca?

Odgovore na sva ova pitanja donosi novi broj Like!-a koji u velikom specijalu o životinjama donosi godišnji izbor najboljih veterinara. Listu smo složili na temelju ankete u kojoj smo same veterinare pitali kod kojeg bi od svojih kolega liječili vlastitog ljubimca. Predstavljamo i novitete na tržištu za ljubimce, poput čajeva za pse i hidroterapije, kao i savjete stručnjaka za prehranu i njegu životinja.

Like! je pripremio i specijal za djecu i roditelje, u kojem psiholozi i stručnjaci govore o tome koliko djeci treba dozvoliti korištenje gadgeta i u kojoj dobi, kako se s djecom pametno posvađati i „natjerati“ ih da zavole jesti povrće.

Tajno smo testirali i servise za mobitele. Razlike u procijenjenoj cijeni popravka i vremenu bile su velike. Koji je servis ponudio najpovoljniju cijenu saznajte u novom broju Like!-a, koji donosi još savjete za one koji žele početi trčati, te sve o najvažnijim predstavama, izložbama, filmovima i koncertima u svibnju.

Like! možete kupiti sutra uz Nedjeljni Jutarnji za samo 3 kune.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:05